Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Demy από το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά»

23:31 12/12/2018 - Πηγή: seleo
Πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε μέσα από το Πρωινό ότι η Demy, η οποία ήταν καλεσμένη στο εορταστικό γύρισμα της εκπομπής, «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», σηκώθηκε…



Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του govastileto.gr από το περιβάλλον της τραγουδίστριας η Demy αποχώρησε από τα γυρίσματα μετά από απόφαση της εταιρείας της, Panik Records, καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε.

Η θέση που όρισε η παραγωγή

δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο. Σε καμία περίπτωση δεν απαιτήθηκε η Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάζεται στο «Fantasia», όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ανάμεσα σε κάποιους καλεσμένους.

Παρά τις προσπάθειες της Panik να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και, έτσι, ελήφθη η απόφαση να αποχωρήσει, από τη στιγμή που δεν θα δημιουργείτο πρόβλημα στην εκπομπή, καθώς η ερμηνευτική παρουσία της καλλιτέχνιδας δεν περιείχε κάποιο ντουέτο.

Σημειώνεται πως τις περασμένες σεζόν η Demy έχει βρεθεί και τραγουδήσει στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» περισσότερες από μία φορές, όπως π.χ. σε αφιέρωμα για τον Γιάννη Σπανό, χωρίς να προκύψει ανάλογο ζήτημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα