Ο Ζάεφ κάνει πάρτι στην πΓΔΜ, αλλά οι Σκοπιανοί έρχονται... Χαλκιδική! (ΦΩΤΟ)

14:03 14/7/2018 - Πηγή: seleo
Να αδιαφορούν για τα πάρτι του Ζάεφ με αφορμή την πρόσκληση στο ΝΑΤΟ, δείχνουν οι πολίτες της πΓΔΜ και να επιλέγουν τις παραλίες της Βόρειας Ελλάδας!

Ο Ζόραν Ζάεφ σήμερα διοργανώνει πάρτι σε 15 πόλεις της πΓΔΜ, για την έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της χώρας του στο ΝΑΤΟ. Όμως οι πολίτες της γειτονικής

χώρας, φαίνεται να αδιαφορούν και να επιλέγουν να επισκεφτούν την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1 και του Γιώργου Γρηγοριάδη, από νωρίς το πρωί στα Ελληννο-σκοπιανά σύνορα υπάρχουν ουρές εκατοντάδων μέτρων από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα Σκοπιανών, που περιμένουν για να περάσουν στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι ίδιοι λένε πως αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο σήμερα, δεν είναι τα πάρτι με τους δημοφιλείς καλλιτέχνες που έχει ετοιμάσει ο Πρωθυπουργός της FYROM, αλλά οι παραλίες της Βόρειας Ελλάδας, όπου θα μπορέσουν να δροσιστούν και να περάσουν ευχάριστα την ημέρα τους!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για τις ...προτιμήσεις των κατοίκων της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, οι οποίοι επισκέπτονται ιδιαίτερα την Χαλκιδική, αλλά και παραλίες της Πιερίας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Ant1:

Keywords
Τυχαία Θέματα