Ο Σαββίδης ''αρπάζει'' την... πρώην του Β. Μαρινάκη

10:46 3/3/2019 - Πηγή: seleo
Μήλον της έριδος η καταξιώμενη δημοσιογράφος

Όπως γράφει η neaselida σε συζητήσεις για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της βρίσκεται η Πόπη Τσαπανίδου, αφού η συνεργασία με την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν προχώρησε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι έτοιμη να επιστρέψει έπειτα από περίπου έναν χρόνο στην τηλεόραση και εξετάζει τις προτάσεις που της έχουν γίνει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με το Open του Ιβάν Σαββίδη είναι σε καλό δρόμο

και κρίνεται πιθανό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το κανάλι.

Προτάσεις στην Πόπη Τσαπανίδου φέρονται να έχουν κάνει και από τον ΣΚΑΪ και το Star, όμως δεν επιβεβαιώνονται. Ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο να επανέλθει στις οθόνες από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Μαρινάκης: Αποχώρηση-βόμβα της Τσαπανίδου από το κανάλι του εφοπλιστή

Μια αποχώρηση, και μάλιστα πολύ ηχηρή, μετράει ήδη το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν καν προβληθεί, αφού παρελθόν αποτελεί η Πόπη Τσαπανίδου.

Έχοντας αναλάβει χρέη διευθύντριας του τηλεοπτικού σταθμού που βρίσκεται στα σκαριά, πριν από μόλις 4 μήνες, προκαλεί εντύπωση και απορία η απομάκρυνση της Τσαπανίδου πριν βγει στον αέρα το κανάλι της εταιρείας Alter Ego. Μάλιστα, ήταν η και η πρώτη επίσημη προσθήκη στη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού του καναλιού, που μόλις πριν λίγες μέρες κατέθεσε προσφορά στο ΕΣΡ για τη μια από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.

Η εξήγηση που δίνεται είναι ότι προέκυψαν διαφωνίες και αντιθέσεις σε σχέση με εκείνα τα οποία είχαν κανονιστεί ότι θα γίνουν στο πρόγραμμα του καναλιού προτού συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.

Πηγές αναφέρουν ότι τη θέση της έχει καλύψει ήδη ο Σταμάτης Μαλέλης, αλλά δεν έχει βγει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση.
Μαρινάκης: Ο μόνος που ενδιαφέρθηκε για τις «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα κανάλια εθνικής εμβέλειας θα αυξηθούν σε 6, καθώς μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσήλθε σήμερα -τελευταία μέρα προθεσμίας για κατάθεση αιτήσεων- στα γραφεία του ΕΣΡ, προκειμένου να «χτυπήσει» μια από τις δύο άδειες που ξέμειναν από τον τελευταίο διαγωνισμό.

Το κανάλι που θα λειτουργήσει η «Άλτερ Έγκο» είναι ήδη στα σκαριά και αναμένεται σύντομα να βγάλει πρόγραμμα, αναφέρει το e-tetradio.gr. Σύμφωνα με τον νόμο, η μια άδεια εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου που δεν κατέληξε σε κανέναν, θα προστεθεί στις θεματικές, για τις οποίες θα γίνει νέος διαγωνισμός αργότερα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φαίνεται ότι θα μπει στο team με τους υπερθεματιστές Γιάννη Αλαφούζο, Ιβάν Σαββίδη, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Θοδωρή Κυριακού, Δημήτρη Κοντομηνά, οι οποίοι να σημειωθεί ότι μέχρι τις 15 Μαΐου πρέπει να πληρώσουν τη δεύτερη δόση της άδειας τους, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα