Μετάθεση του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ζήτησε η Αστυνομία

14:02 17/10/2018 - Πηγή: seleo
Για λόγους ασφαλείας

Την 28η Οκτωβρίου στην Τούμπα έχει οριστεί να διεξαχθεί το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, ωστόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ζήτησε επισήμως να μην διεξαχθεί το ντέρμπι ανήμερα της εθνικής εορτής (που περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις) για λόγους ασφαλείας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα in.gr, το αίτημα μάλιστα διαβιβάστηκε εγγράφως στη Super League και στον Υφυπουργό Αθλητισμού

Γιώργο Βασιλειάδη.

Σχετικό έγγραφο έστειλε με τη σειρά του και ο Γιώργος Βασιλειάδης και πλέον αναμένεται η τελική επιβεβαίωση από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Το πιθανότερο είναι ότι το ντέρμπι του Δικέφαλου με τους «Πράσινους» θα μετατεθεί για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, καθώς δε γίνεται να πάει το Σάββατο (27/10) αφού την Πέμπτη 25/10 ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Βίντι στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η μετάθεση του ματς με τον Παναθηναϊκό για τις 29/10 φαίνεται ότι θα οδηγήσει σε αναβολή του αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη που θα γίνονταν 30/10, 31/10 ή 1/11.

Ο αγώνας Κυπέλλου με τους Κρητικούς δε θα μπορεί να γίνει 31/10 αν παίξει ο ΠΑΟΚ 29/10 με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και 1/11 καθώς δύο μέρες μετά είναι ορισμένο να γίνει το Σάββατο 3/11 το ματς του Δικέφαλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 9η αγωνιστική της Super League.

Έτσι λοιπόν το πιθανότερο είναι η οριστικοποίηση της μετάθεσης του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τις 29 Οκτωβρίου να φέρει και αναβολή του ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, το οποίο θα γίνει πιθανότατα στην επόμενη διακοπή του Πρωταθλήματος (μετά τις 11 Νοεμβρίου με πιθανή ημερομηνία τις 14/11) όπως έγινε και στην περίπτωση του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία (έπαιξαν για το Κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα στην τρέχουσα διακοπή του πρωταθλήματος).

Keywords
Τυχαία Θέματα