Με πίστη για το διπλό ο Άρης

13:33 24/3/2018 - Πηγή: seleo
Τη διατήρηση του αήττητου και την επιστροφή στις νίκες θα ψάξουν σήμερα οι "κιτρινόμαυροι" στα "ΠεριβόλιαΗ ισοπαλία στην Πάτρα διατήρησε τον ΑΡΗ σε θέση ισχύος για την υπόθεση "άνοδος". Μία θέση που θέλει να διατηρήσει και σήμερα, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κισσαμικό (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ3).

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι "κιτρινόμαυροι" δοκιμάζονται μακριά από την έδρα τους και συγκεκριμένα

στα "Περιβόλια", για την 23η αγωνιστική της Football League. Ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες περιμένοντας παράλληλα "γκέλα της Παναχαϊκής στη Δράμα, ώστε να κάνουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη του φετινού στόχου τους.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή και επιθετικό "φρεσκάρισμα"

Οι απουσίες των τιμωρημένων Μουμίν, Βαλεριάνου, Μπαστακού, του διεθνή Χαντί και του τραυματία Μιλούνοβιτς, έφεραν νέα πρόσωπα στην αποστολή και συγκεκριμένα τους Μπαργκάν-Λώττα. Ο Δημήτρης Σπανός κλήθηκε να διαχειριστεί συγκεκριμένα κενά που δημιουργήθηκαν στην ενδεκάδα, προχωρώντας παράλληλα και σε... φρεσκάρισμα της επίθεσης.

Ο 48χρονος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Πλατέλλα ως επιτελικό μέσο πίσω από τον Διαμαντόπουλο ενώ θα επαναφέρει τον Ντούνη στο αρχικό σχήμα και συγκεκριμένα στις πλευρές μαζί με τον Κάσσο. Ο Αιγιώτης τεχνικός θα προτιμήσει τον Παυλίδη για παρτενέρ του Ιντζόγλου στα χαφ, την ώρα που στην άμυνα "παίζεται" ακόμα ο αντικαταστάτης του Βαλεριάνου, με τον Κανακούδη να διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Τζανακάκη. Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης θα συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα, με τον Αναγνωστόπουλο στο τέρμα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Κανακούδης, Ντούνης, Μπάργκαν, Λώττας.

Ένας Κισσαμικός που... αγνοεί τη νίκη

Ο ΑΡΗΣ ως αντίπαλος δεν είναι το μοναδικό κίνητρο του Κισσαμικού στο σημερινό ματς. Η ομάδα της Κρήτης θέλει τη νίκη και για άλλο λόγο αφού την... αγνόει από τις 20 Φεβροθαρίου (2-0), έχοντας πάρει ενδιάμεσα στα χαρτιά τους αγώνες με Αχαρναϊκό και Βέροια.

Ο Γιώργος Πετράκης υπολογίζει εκ νέου στον Σεληνιωτάκη, ενώ εκτός είναι οι διεθνείς Σάλιακας, Τόλι και οι τραυματίες Μεγαρίτης, Σερβιλάκης.

Η αποστολή των Κρητικών θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα