Η μπύρα ΝΥΜΦΗ παράγεται στην Θεσσαλονίκη και ήρθε για να μας γεμίσει με άρωμα και γεύση

21:46 24/6/2019 - Πηγή: seleo
Την κυκλοφορία της στην Θεσσαλονίκη και τη βόρειο Ελλάδα γιόρτασε η μπύρα ΝΥΜΦΗ με ένα μεγάλο open-air πάρτι, στην Προβλήτα 1 του παλιού λιμανιού της πόλης.

Την Τετάρτη 19/6 πλήθος κόσμου καλωσόρισε τη νέα γεύση της Θεσσαλονίκης στο πιο ηλεκτρονικό

αλλά και funky πάρτι της πόλης, παρτάροντας όπως αυτή παράγεται: Σαλονικιώτικα.

Το παρών στο πάρτυ έδωσαν μεταξύ άλλων γνωστών προσωπικοτήτων της Θεσσαλονίκης, οι Γιώργος Μαυρίδης, Γιάννης Σερβετάς, Ελένη Τσολάκη, Σάντυ Κουτσοσταμάτη και Χρήστος Κιούσης. Φυσικά σε ένα επικό ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ σαν αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καλύτερες street food καντίνες της πόλης που είχαν στηθεί από νωρίς στον χώρο της προβλήτας και συνόδευσαν γευστικά την ΝΥΜΦΗ με ιδανικό τρόπο.

Ο Χρήστος Κιούσης απόλαυσε μία παγωμένη ΝΥΜΦΗΓιάννης ΣερβετάςΕλένη ΤσολάκηΧρήστος Κιούσης, Νατάσσα Λαγού Brand PR Manager Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Γιώργος Μαυρίδης, Ελένη Τσολάκη, Γιάννης Σερβετάς και Σάντυ Κουτσοσταμάτη διασκέδασαν στο πάρτι για το λανσάρισμα της μπύρας ΝΥΜΦΗΗ Σάντυ Κουτσοσταμάτη στην εκδήλωση για το λανσάρισμα της μπύρας ΝΥΜΦΗΆποψη από το μεγάλο πάρτι που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το λανσάρισμα της μπύρας ΝΥΜΦΗΆποψη από το μεγάλο πάρτι που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το λανσάρισμα της μπύρας ΝΥΜΦΗΆποψη από το μεγάλο πάρτι που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το λανσάρισμα της μπύρας ΝΥΜΦΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα