Ελένη Καστάνη για Breakfast@star: “Αν απολύθηκα πείτε το να το μάθω από εσάς”

21:01 26/9/2022 - Πηγή: seleo

Στη Σοφία Μανουσακίδου και το Open Weekend μίλησε η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην παρουσία της στο Breakfast@star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και τις αλλαγές που γίνονται έτσι ώστε να βελτιωθούν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Αισθάνομαι μια χαρά στην εκπομπή. Ομολογώ ότι τα παρακολουθώ (τα νούμερα τηλεθέασης) σαν σωστός επαγγελματίας. Και χαίρομαι γιατί ανεβαίνουμε. Χονδρικά παρακολουθώ, δεν ξέρω λεπτομέρειες», δήλωσε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις παραιτήσεις που ακούστηκαν,

η ίδια απόρησε και σχολίασε: «Όχι, δεν ξέρω τίποτα. Τι παραιτήσεις έγιναν; Ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ είμαι αυτό που βλέπετε, δεν υπάρχει κάτι από πίσω, κάτι διαφορετικό. Από εσάς το μαθαίνω, δεν ξέρω κάτι εγώ.

Τώρα είναι αρχές, βγαίνω στην αρχή στην εκπομπή. Δεν ξέρω κάτι άλλο. Αν ξέρετε κάτι εσείς, πείτε μου. Αν απολύθηκα, πείτε το να το μάθω από εσάς. Και να συμβαίνει κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Κανένα πρόβλημα δεν έχω μέχρι στιγμής δόξα τω Θεώ».

Το άρθρο Ελένη Καστάνη για Breakfast@star: “Αν απολύθηκα πείτε το να το μάθω από εσάς” εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα