Ειρήνη Σκλήβα: Το διαζύγιο, η αποχώρηση του συζύγου από το σπίτι και το σκάφος που ζει - Όλες οι εξελίξεις (φωτό)

23:45 29/1/2018 - Πηγή: seleo

Οι φήμες για τον χωρισμό της Ελληνίδας που αναδείχθηκε η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, από τον επιχειρηματία σύζυγό της, κυκλοφορούν εδώ και μήνες.

Ο λόγος για την Ειρήνη Σκλήβα και τον εν διαστάσει σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου.

Σκλήβα και Χυδήρογλου έζησαν μαζί 16 χρόνια και απέκτησαν μια κόρη.

Τους τελευταίους μήνες, ύστερα και από τις χωριστές καλοκαιρινές διακοπές που έκαναν, κυκλοφορούσαν φήμες για τον χωρισμό τους, οι οποίες, όπως φαίνεται, επιβεβαιώνονται.

Παρά τα δημοσιεύματα που οργίαζαν για το διαζύγιο, κανείς τους

όλο αυτό το διάστημα δεν πήρε θέση.

Επιθυμία και των δύο είναι η λύση του γάμου τους γίνει ήρεμα και πολιτισμένα. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, ο επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες για την τυπική λύση του γάμου και μάλιστα έχει φύγει από την κοινή εστία της οικογένειας, διαμένοντας στο πολυτελές σκάφος του έως ότου αποφασίσει το επόμενο βήμα του.

Πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ότι ο επιχειρηματίας επισκέφθηκε πρόσφατα το γραφείο του δικηγόρου του, στο κέντρο της Αθήνας, και του ζήτησε να επισπεύσει τις διαδικασίες του διαζυγίου του με τη βασίλισσα των καλλιστείων. Μάλιστα, σύμφωνα πάντοτε με την ίδια πηγή, ο Νίκος Χυδήρογλου είναι διατεθειμένος να δώσει στην Ειρήνη Σκλήβα ό,τι δικαιούται προκειμένου να προχωρήσουν χωριστά στην επόμενη φάση της ζωής τους.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Το love story του ζευγαριού ξεκίνησε μέσω... προξενιού μιας κοινής φίλης τους, λίγα χρόνια μετά τη στέψη της Ειρήνης Σκλήβα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς. Τότε, η καριέρα της στο μόντελινγκ βρισκόταν στο ζενίθ. Εμειναν σε σχέση δύο χρόνια και τον Σεπτέμβριο του 2002 παντρεύτηκαν. Για χάρη του αγαπημένου της εγκατέλειψε ολοκληρωτικά την ενασχόλησή της με τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις, και μείωσε στο ελάχιστο τις δημόσιες εμφανίσεις της. Προτεραιότητα για τη Μις Κόσμος 1996 ήταν πλέον η οικογένειά τους και το μεγάλωμα της κόρης τους Μαριτίνας, η οποία σήμερα είναι 14 χρόνων και πολύ όμορφη. «Αυτό που μας κρατάει μαζί είναι ότι είμαστε ίδιοι στις απόψεις, υπάρχει αλληλοεκτίμηση, έχει καθένας τον χώρο του και τον χρόνο του, που είναι σημαντικό σε μια σχέση, και υπάρχει και αγάπη!» είχε πει λίγα χρόνια πριν η καλλονή για τον σύζυγό της. Παρ' όλα αυτά, για λόγους που γνωρίζουν μόνο οι δυο τους, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

H ομορφότερη γυναίκα της Ελλάδας, και του κόσμου, το 1996

Η Ειρήνη Σκλήβα γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1978 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Η γυναίκα που εξελέγη ως η ομορφότερη του κόσμου, κάνοντας τον πλανήτη να υποκλιθεί στην ελληνική ομορφιά, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ στις αρχές της δεκαετίας του '90, σε ηλικία μόλις 12 χρόνων. Το 1996 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ANT1 για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς και κέρδισε τον δεύτερο τίτλο, αυτόν της Μις Ελλάς.

Με αυτόν τον τίτλο στις αποσκευές της ταξίδεψε στην Ινδία για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό «Miss World», από τον οποίο έφυγε με τον πρώτο τίτλο! Ως «Μις Κόσμος» λοιπόν, στα 18 της, η Ειρήνη γύρισε όλον τον κόσμο και, όπως υπαγόρευε ο τίτλος της, είχε έντονη φιλανθρωπική δράση. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έγινε περιζήτητη και μια λαμπρή καριέρα ανοίχτηκε μπροστά της! Την εγκατέλειψε, όμως, όταν γνώρισε τον μεγάλο έρωτα, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά της την ημέρα των καλλιστείων ότι θα εγκατέλειπε την καριέρα της για να δημιουργήσει οικογένεια!


Keywords
Τυχαία Θέματα