Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα η Άννα Δρούζα: Ο θάνατος της μητέρας της, η σχέση με τον Θανάση Λάλα και η αποχή από την τηλεόραση!

23:01 14/5/2022 - Πηγή: seleo

Η Άννα Δρούζα τα τελευταία χρόνια απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, μένοντας πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της για τον οποίο και έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την προσωπική τους ζωή.

Η γνωστή δημοσιογράφος έγινε ζευγάρι με τον Θανάση Λάλα λίγα χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Νίκο Οικονόμου, τον γάμο από τον οποίο απέκτησε την κόρη της, Αριάδνη..

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια εκείνη την περίοδο είχε καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση, μέσα από τις εκπομπές κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα τα περιοδικά της εποχής φιλοξενούσαν

φωτογραφικό υλικό από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις δίπλα στον Θανάση Λάλα.

Το 2014 σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η Άννα Δρούζα είχε ξεκαθαρίσει πως το κεφάλαιο γάμος είχε κλείσει για την ίδια.

«Δεν ξέρω τι σημαίνει «κεφάλαιο» γάμος γιατί είμαι μέσα σε μια σχέση συμβίωσης. Δεν με ενδιαφέρουν τα χαρτιά και νομίζω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτή την πτυχή της ζωής μου».

«Εγώ και ο Θανάσης είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και ο καθένας μας μοναδικός. Η διαχρονικότητα στη σχέση μας οφείλεται στη διαφορετικότητα μας και στο γεγονός ότι αυτή έγινε κατανοητή και αποδεκτή και από τους δυο μας. Αφήσαμε ο ένας στον άλλον τον απαραίτητο χώρο για να εμπλουτίσει με τη δική του οπτική αυτή τη σχέση. Ο Θανάσης με έμαθε να κάνω πράγματα που ίσως δεν θα τολμούσα ποτέ και το ίδιο έκανα και εγώ», δήλωσε η Άννα Δρούζα.

Η απώλεια της μητέρας της
Το καλοκαίρι του 2009 η Άννα Δρούζα βυθίζεται στο πένθος. Η απώλεια της μητέρα της σηματοδοτεί την αρχή μια νέας – δύσκολης καθημερινότητας για την παρουσιάστρια η οποία και έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου στις τελευταίες εκπομπές να έχω ένα βαθύ πόνο και να μην μπορώ να δουλέψω. Αυτή η παύση με βοήθησε πολύ. H τηλεοπτική αποχή με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι έχω κι άλλες ανάγκες και πως, αν κάποια μείνει πίσω, αρχίζει να χαλάει η ισορροπία μου», είχε δηλώσει η Άννα Δρούζα.

Η μητέρα της ήταν η Νίκη Τυπάλδου, γνωστή φωτογράφος, που κατέγραψε στο φακό της προσωπικότητες όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, η Μελίνα Μερκούρη, ενώ απέναντι στην επάρατη νόσο και τελικά νικήθηκε.

Πηγή: europost.gr

Το άρθρο Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα η Άννα Δρούζα: Ο θάνατος της μητέρας της, η σχέση με τον Θανάση Λάλα και η αποχή από την τηλεόραση! εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα