Χαμός με διάσημη ηθοποιό του MEGA: Ποζάρει στην πισίνα και προκαλεί

23:31 1/8/2022 - Πηγή: seleo

Την Aντιγόνη Κουλουκάκου την απολαμβάνουμε φέτος στη «Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου. Η ηθοποιός υποδύεται την Ιουλία Βρεττάκου, έχει παντρευτεί τον αστυνόμο Κουράκο και προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι.

Η ηθοποιός έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Επίσης, είχε δουλέψει για χρόνια στο εξωτερικό ως ηθοποιός.

Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός προσέχει πολύ την σιλουέτα της και δεν βάφεται πολύ

έντονα, είναι λάτρης της φυσικής ομορφιάς.

«Δεν ήμουν το πρότυπο ομορφιάς. Τις εποχές που ήμουν εγώ μοντέλο, μεσουρανούσαν η Κάτια Ζυγούλη, η Βίκυ Καγιά και η Κατερίνα Γεωργιάδου. Η Κάτια περπατούσε στο δρόμο και γύριζε ακούσια το κεφάλι σου. Έχει τα πιο ωραία σχηματισμένα μάτια και βλεφαρίδες. Η Κατερίνα ήταν σαν άγγελος και η Βίκυ ήταν σούπερ μοντέλο, μεταμορφωνόταν. Δεν είχε την ομορφιά που διέθεταν οι άλλες, αλλά ήταν chic και είχε απίστευτο κορμί.

Εγώ τι ήμουν; Ήμουν συγκλονιστικά αδύνατη -έχω συμμετάσχει σε σόου του Emporio Armani και ήμουν 48 κιλά-, με φράντζα και περίεργη εμφάνιση. Αυτό το περίεργο τους άρεσε, ενώ σε κάποιους άρεσε και το αρχαιοελληνικό παρουσιαστικό μου. Πριν από είκοσι χρόνια που ήμουν εγώ μοντέλο δεν ήταν η εποχή που προτιμούσαν αυτού του τύπου την ομορφιά. Τώρα με ζητούν περισσότερο απ’ ό,τι τότε επειδή έχουν αλλάξει τα ηλικιακά στάνταρ και επιθυμούντα μοντέλο να διαθέτει character. Οπότε, τους αρέσει που είμαι πλέον ηθοποιός. Βέβαια, αυτό το character το είχα από τότε χωρίς να κάνω κάτι, ήταν ανεπιτήδευτο, με άγνοια.

Ο Αντριάνο Τσελεντάνο ήταν εκείνος που μου είχε πει: «Αντιγόνη, είσαι καλλιτέχνιδα, δεν είσαι μοντέλο».

Το άρθρο Χαμός με διάσημη ηθοποιό του MEGA: Ποζάρει στην πισίνα και προκαλεί εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα