Μπαράζ συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

12:16 18/1/2018 - Πηγή: seleo

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για λαθραια τσιγάρα και ναρκωτικά.

Αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, χθες, στο κέντρο της πόλης, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 21 και 20 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 86 πακέτα τσιγάρα και 12 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο κέντρο της πόλης, επιπλέον 60 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 2 συσκευασίες καπνού.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά από αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ., για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο συνέλαβαν συνολικά 7 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο αλλοδαπών, ηλικίας 21 και 17 ετών, στο κέντρο της πόλης (περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, από αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 47,4 γραμμαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα