Άρης – Ο Καρυπίδης προσφέρει ένα “γενναίο” συμβόλαιο στον Γκρέι

12:31 28/6/2022 - Πηγή: seleo

Το οικονομικό σκέλος της πρότασης σε συνδυασμό με την έντονη επιθυμία συνεργασίας έχουν σχηματίσει το κόκκινο χαλί που έστρωσε ο Άρης στον Άντρε Γκρέι για να τον πείσει να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, έχει την άποψη ότι «το καλό πληρώνεται» και τουλάχιστον για τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, ξέρει ότι το χέρι πρέπει να μπει βαθιά στην

τσέπη. Αυτό έχει κάνει και με τον Άντρε Γκρέι.

Τι συμβόλαιο προσφέρει ο Άρης – Η αντίδραση του Γκρέι
Στις συζητήσεις που έγιναν με τους εκπροσώπους του παίκτη, στο τραπέζι ακούμπησε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Φημολογείται ότι οι συνολικές απολαβές είναι μεταξύ 2.5 και 3 εκατομμυρίων ευρώ στο σύνολο. Ο Τζαμαϊκανός σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση σε σημείο να επικρατεί άκρατη αισιοδοξία για τελική συμφωνία. Αυτή μπορεί να είναι και θέμα χρόνου εφόσον ολοκληρωθεί σύντομα η πώληση του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Θα φανεί, αν όχι εντός της ημέρας, μέσα στο επόμενο 48ώρο. Το βέβαιο είναι ότι για το φετινό μεγάλο deal, ο ισχυρός άνδρας του Άρη έχει καταλήξει στον Γκρέι και δείχνει αποφασισμένος για την υπέρβαση που κάθε χρόνο γίνεται για έναν ποδοσφαιριστή, αναφέρει το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Το άρθρο Άρης – Ο Καρυπίδης προσφέρει ένα “γενναίο” συμβόλαιο στον Γκρέι εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα