Απίστευτο! Μαθητές και καθηγήτρια στο Αγρίνιο εγκλωβίστηκαν μέσα σε σχολική αίθουσα (φωτό - βίντεο)

20:30 1/12/2017 - Πηγή: seleo

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο

2ο Λύκειο Αγρινίου στο τέλος των σχολικών μαθητών, αφού οι μαθητές και η καθηγήτρια, εγκλωβίστηκαν για 30 λεπτά μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας και στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους...
Σύμφωνα με μαρτυρίες με το χτύπημα του τελευταίου κουδουνιού και ενώ μαθητές και καθηγήτρια ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την αποχώρησή τους, διαπίστωσαν πως η πόρτα δεν άνοιγε.

Προσπαθούσαν για αρκετά λεπτά μήπως και καταφέρουν να την ανοίξουν αλλά μάταια. Η κλειδαριά της πόρτας είχε χαλάσει και οι όποιες προσπάθειες έπεφταν στο κενό.

Στο

μεταξύ, μετά από 15 λεπτά προσπαθειών, το σχολείο είχε σχεδόν αδειάσει και λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι μαθητές που καλούσαν για βοήθεια δε μπορούσαν να ακουστούν. Επίσης, επειδή τα παράθυρα έχουν κάγκελα, οι εγκλωβισμένοι δε μπορούσαν να βγουν ούτε από τα παράθυρα.

Τελικά κάποιοι γονείς που περίμεναν τα παιδιά τους, ανησύχησαν, μπήκαν στο σχολικό συγκρότημα και στην αναζήτηση διαπίστωσαν τον εγκλωβισμό τους.

Προσπάθησαν και οι ίδιοι οι γονείς μήπως την ανοίξουν όμως η πόρτα είχε φρακάρει, πιθανότατα και εξαιτίας παλαιότητας και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, η οποία απεγκλώβισε τους μαθητές και την καθηγήτρια.

{youtube}8pp3Wazdbpg{/youtube}

Πηγή: agriniosite

Keywords
Τυχαία Θέματα