Αυτοψία του Seleo: Κάποιος προσπαθεί να βάλει φωτιά στο Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη - Το σημείο που ξεσπούν οι φωτιές (ΦΩΤΟ)

16:18 11/8/2018 - Πηγή: seleo
Τρεις φωτιές ξέσπασαν μέσα σε 24 ώρες στο ίδιο σημείο στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες, ότι πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια.

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 9 Αυγούστου μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου, ξέσπασαν τρεις φωτιές στην περιοχή του Κέδρινου Λόφου στο Σέιχ Σου. Το Seleo πραγματοποίησε αυτοψία στα σημεία που ξέσπασαν

οι φωτιές, ώστε να σας δείξει ότι οι πυρκαγιές που ξέσπασαν, ήταν και οι τρεις η μια δίπλα στην άλλη, σε ένα σημείο που υπάρχουν κοντά πολυκατοικίες, το γνωστό πέτρινο σχολείο αλλά και το Θέατρο Δάσους.

H πρώτη φωτιά

Αρχικά, στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 9 Αυγούστου, ξέσπασε φωτιά κάτω στο σημείο, κάτω από τον δρόμο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία πυροσβεστικά και έσβησαν την φωτιά. Η φωτιά έκαψε κυπαρίσσια.

Δείτε φωτογραφίες του Seleo από το σημείο:

Φωτογραφία αναγνώστη από την ώρα της φωτιάς

Η δεύτερη φωτιά

Στις 15:00 το μεσημέρι, της ίδια ημέρας, δίπλα από το σημείο της πρώτης φωτιάς, ξέσπασε ξανά φωτιά σε ξερά χόρτα. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με 9 οχήματα και η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Δείτε φωτογραφίες του Seleo από το σημείο:

Τρίτη φωτιά

Και για τρίτη φορά, χθες, Παρασκευή, στις 21:00 το βράδυ ξέσπασε φωτιά στη περιοχή του Κέδρινου Λόφου, αλλά αυτή την φορά πάνω από τον δρόμο, προς το δάσος. Η φωτιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί, καθώς η Πυροσβεστική έδρασε άμεσα.

Δείτε φωτογραφίες του Seleo από το σημείο

Καταδίωξη νεαρού άντρα

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι γίνονται εμπρηστικές ενέργειες από άγνωστο άντρα.

Χθες το βράδυ, στην τρίτη φωτιά, ήταν άμεση και η κινητοποίηση της αστυνομίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο και καταδίωξαν νεαρό άντρα που ήταν νωρίτερα εκεί, καθώς είναι ύποπτο για τις φωτιές.

Οι έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική είναι σε εξέλιξη.

Ενώ, στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται μόνιμα σε ετοιμότητα, ένα πυροσβεστικό όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα