Playboy: Για πρώτη φορά εξώφυλλο μοντέλου και χωρίς πληθωρικά στήθη (φωτό)

00:30 22/12/2018 - Πηγή: seleo
Το Playboy έσπασε τα ταμπού με τα χυμώδη και ζουμερά κορίτσια και για πρώτη φορά στην ιστορία του φιλοξένησε στο εξώφυλλό του ένα μοντέλο με

ξυρισμένο κεφάλι, κοιλιακούς και μικρό στήθος.

Η εικονιζόμενη Vendela Lindblom από την Σουηδία δεν θυμίζει σε τίποτα τα κλασικά κουνελάκια που... οργίαζαν στα πάρτι του Χιου Χέφνερ. Είναι γυμνασμένη, με ανδρόγυνο look και το κυριότερο έχει ξυρίσει τα μαλλιά της. Η 23χρονη έχει ξυρίζει το κεφάλι της και ποζάρει στο φακό μέσα σε ρινγκ φορώντας τη ρόμπα του μποξέρ.




«Οι άνθρωποι βγάζουν συχνά συμπεράσματα για σένα χωρίς να σε έχουν γνωρίσει. Νομίζουν ότι είμαι κάπως επειδή έχω ξυρίσει το κεφάλι μου. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ ντροπαλή. Ενας φίλος μου κάποτε μου είπε πως είμαι τόσο απαλή όσο τα.. κακά ενός μωρού», είπε η Vendela Lindblom.



Η 23χρονη είναι το εξώφυλλο του περιοδικού για τον Ιανουάριο του 2019 και «Playmate του Μήνα». Η Vendela μετά τη φωτογράφηση σκέφτεται να υιοθετήσει το look με το ξυρισμένο κεφάλι καθώς το βρίσκει πιο σέξι και πιο βολικό για εκείνη. «Δεν έχω προσπαθήσει να μακρύνω τα μαλλιά μου. Ειλικρινά έχω βαρεθεί να μοιάζω σαν όλες τις άλλες. Την ώρα που ξύρισα το κεφάλι μου αισθάνθηκα μια απελευθέρωση. Καταλαβαίνω πως το νέο μου look δεν αρέσει σε όλους. Είναι σημαντικό να αρέσεις στον εαυτό σου, να μένεις θετικός και πιστός στους στόχους σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα