Open: Το κρυφό "χαρτί" στο μανίκι του Ιβάν Σαββίδη που θα... χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση!

21:32 12/1/2019 - Πηγή: seleo
Άσο στον μανίκι έχει ο Ιβάν Σαββίδης και αναμένεται να τον ρίξει στο... τραπέζι σε λίγο καιρό!

Ο δυνατός άντρας του Open, ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην μάχη της τηλεθέασης με μια σειρά που φιλοδοξεί να καθηλώσει τους τηλεθεατές.
Φέτος, συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων από τους Νεότουρκους και τον Οκτώβριο, μέσα από τη συχνότητα του Open, θα προβληθεί για πρώτη φορά ένα σίριαλ βασισμένο στα γεγονότα που άφησαν πίσω τους 380.000 νεκρούς και περίπου 1.250.000 πρόσφυγες!

Το νέο τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα το υπογράφει ο σκηνοθέτης

των μεγαλύτερων τηλεοπτικών επιτυχιών, Μανούσος Μανουσάκης!

Ο σκηνοθέτης μίλησε στην εφημερίδα Espresso για το "Κόκκινο ποτάμι" του συγγραφέα Χάρη Τσιρκινίδη:

"Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αναφέρεται σε σφαγές και εκτοπισμούς εναντίον ελληνικών πληθυσμών στην περιοχή του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν από το κίνημα των Νεότουρπων κατά την περίοδο 1914-1923.
Εκτιμάται ότι στοίχισε τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων που είχαν μια τακτοποιημένη και εύρωστη ζωή" είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.
Πώς έγινε το deal με το OPEN; "Τη συγκεκριμένη σειρά την πρότεινα στο κανάλι και αμέσως την αγκάλιασε. Ο κύριος Σαββίδης, ο οποίος κατάγεται και ο ίδιος από τον Πόντο, είναι ένας ευγενής, έξυπνος, μορφωμένος άνθρωπος, με τεράστια αγάπη για τις ρίζες του και την Ορθοδοξία, Θα τολμήσω να πω ότι είναι ερωτευμένος με την πατρίδα του! Θέλουμε τόσο εγώ όσο και το κανάλι να μπει αυτό το διεθνές ιστορικό θέμα σε πολλά ελληνικά σπίτια και να ταξιδέψει και σε άλλες χώρες" απάντησε ο σκηνοθέτης.

Θα υπάρχει έρωτας στη σειρά; "Βεβαίως! Τίποτα δεν γίνεται χωρίς έρωτα! Η κάμερα παρακολουθεί την ιστορία αγάπης δύο νέων ανθρώπων που αγωνίζονται μέσα σ' όλη αυτή την κακοδαιμονία να ζήσουν μαζί, ενώ ξεσπά η κόλαση. Ζουν μια περίοδο της ζωής τους στο Παρίσι, όπου σπουδάζουν και επιστρέφοντας στον Πόντο τους χωρίζει ο φοβερός ξεριζωμός. Μιλάμε για πράγματα που δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό, όπως τάγματα εργασίας, πορείες θανάτου, βίαιους εξισλαμισμούς, θηριωδίες, βιασμούς μπροστά στα μάτια των παιδιών και των συζύγων, άγριότητες, ασύλληπτες ιεροσυλίες, πυρπολήσεις ανθρώπων μέσα σε εκκλησίες. Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού έχει χαρακτηριστεί ένα κινούμενο Αουσβιτς! Καμία φαντασία δεν είναι ικανή να ανταγωνιστεί την πραγματικότητα: Κι όμως, αυτά τα έκαναν άνθρωποι σε ανθρώπους" ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα