Open όπως ...ΠΑΟΚ για τον Ι. Σαββίδη. Με ποιον ανανέωσε την συνεργασία του

20:28 20/12/2018 - Πηγή: seleo
Παίζεις καλά; Ανανέωση. Φέρνεις νούμερα; Επίσης. Την δοκιμασμένη ''συνταγή'' που ακολουθεί χρόνια τώρα στον ΠΑΟΚ εφαρμόζει και στο Open o ιδιοκτήτης του Ι.Σαββίδης

Σύμφωνα με την ''ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ'' αγαπημένο» παιδί του Ιβάν Σαββίδη στο Open εξελλίσσεται ο Ν. Μουτσινάς ο οποίος σκίζει σε τηλεθέαση με το «Για την Παρέα» και ανεβαίνει συνεχώς στην υπόληψη του επιχειρηματία του καναλιού.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο μόνος παρουσιαστής του καναλιού που έχει

ανανεώσει προφορικά τη συμφωνία του με τον Ιβάν Σαββίδη και αυτό δηλώνει από μόνο του κάτι! Πλέον έχει γίνει ο «βασιλιάς του Open» και έφαγε «λάχανο» την Ελένη Μενεγάκη στη τηλεθέαση.

Αναλυτικά τα χθεσινά νούμερα στο δυναμικό κοινό:

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 18,7
ALPHA: Τσολάκη, Τι λέει; 8,4
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 15,6
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 9,4
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 14,7
STAR: Καγιά, Shopping Star 23,4
ΣΚΑΙ: Σπυροπούλου, Μy style rocks 13,5
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 22,5

OPEN: Ποιος ρωτάει;, Ζαρίφη 9,6

Open: «Βόμβα» με Μουτσινά στο κανάλι του Σαββίδη

Η εκπομπή «Για την Παρέα», κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και κοντράρει στα ίσα το «Shopping Star» της Βίκυς Καγιά, για την πρωτοκαθεδρία στην απογευματινή ζώνη.

Το ρεύμα που έχει ο παρουσιαστής, ο οποίο φέρνει στον σταθμό ποσοστά τηλεθέασης που αγγίζουν το 20%, οδηγεί το κανάλι στην απόφαση να εκμεταλλευτεί την παρουσία του με μία ακόμα εκπομπή, αυτή τη φορά στη βραδινή ζώνη.

Σύμφωνα με το «Secret» των Παραπολιτικών, πρόκειται για ένα late night project το οποίο θα βρεθεί απέναντι από τα αντίστοιχα προγράμματα του ΑΝΤ1 και του ALPHA, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσοτερες λεπτομέρειες.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού και ο παρουσιαστής βρίσκονται ακόμα στις πρώτες συζητήσεις, με τις αποφάσεις να αναμένεται να ληφθούν τις πρώτες βδομάδες της νέας χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα