Coca-Cola & Akis Food Tour Festival Θεσσαλονίκη –GUINNESS WORLD RECORDS

20:17 12/6/2019 - Πηγή: seleo
Η Coca–Cola ταξιδεύει μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη στη Θεσσαλονίκη με διπλό σκοπό: να γεμίσει την πόλη με υπέροχες γεύσεις και να γράψει ιστορία! Η συμπρωτεύουσα αποτελεί τον τελευταίο σταθμό - ορόσημο του πρώτου Coca-Cola & AkisFoodTourFestival

που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, μετά την Καλαμάτα, τα Ιωάννινα,

τη Λάρισα και την Ξάνθη και θα βρίσκεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 13 Ιουνίου από τις 18:30.

Εκεί, μας περιμένει όλους μία συναρπαστική πρόκληση: ο Άκης Πετρετζίκης με την ομάδα του και την υποστήριξη της Coca-Cola θα επιχειρήσουν να σπάσουν ένα από τα GUINNESS WORLD RECORDS™ για τα περισσότερα hamburgers που έχουν στηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια μίας ώρας! Και για να το γιορτάσουν, Coca-Cola και Άκης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, θα προσφέρουν 60.000 γεύματα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στις πόλεις που έλαβε χώρα το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival.

Κάπως έτσι, η Coca-Cola μας προσκαλεί όλους να στηρίξουμε τον Άκη σε αυτή την πρόκληση και να απολαύσουμε τα νικητήρια hamburgers παρέα με παγωμένη Coca-Cola! Εκεί θα βρούμε το Χρήστο Ανθόπουλο και τους γνωστούς DJs του ΖΟΟ 90,8 ραδιοφωνικού σταθμού που θα ντύσουν την εμπειρία μας με τους ρυθμούς που αγαπάει περισσότερο η πόλη, καθώς και παιχνίδια για να διασκεδάσουμε με την παρέα μας.

To Coca-Cola & Akis Food Tour Festival έρχεται στην Θεσσαλονίκη για μία τελευταία στάση που μέλλεται να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και να κλέψει όλες τις εντυπώσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα