All About O,τι Thess: Η δυσκολία με τον οίκο ανοχής, οι στατιστικές μετά τις εξετάσεις με τον Βρεττό και όλα όσα δεν είδατε! (ΒΙΝΤΕΟ)

20:05 7/8/2018 - Πηγή: seleo
Οι καλύτερες στιγμές του «Ο,τι Thess», όσα έγιναν και όσα δεν είδατε!

Το «Ο,τι Thess» ολοκλήρωσε ένα κύκλο 11 εκπομπών με διαφορετικούς καλεσμένους σε ιδιαίτερα «stories». Αρχικά το «Ο,τι Thess» σήμαινε οτιδήποτε, οπουδήποτε με οποιονδήποτε στη Θεσσαλονίκη!

Στόχος του project ήταν να πραγματοποιήσουμε συνεντεύξεις με διαδραστικότητα, πάντα στο πλαίσιο ενός concept. Πρόσωπα της Θεσσαλονίκης, προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής,

καλλιτέχνες και αθλητές μίλησαν για… «Ό,τι Thess».

Οι καλεσμένοι ήταν πάντα σε χαλαρή, εξομολογητική και πολλές φορές extreme διάθεση. Περπατήσαμε στους δρόμους και στα στενά της πόλης, επισκεφτήκαμε γήπεδα και χώρους προπόνησης. Μπήκαμε σε σπίτια και σε χώρους που πρώτη φορά μπήκε τηλεοπτικός φακός. Είδαμε, ακούσαμε και οραματιστήκαμε!

Στο πρώτο επεισόδιο του «Ο,τι Thess» μαζί με τον Ηλία Βρεττό κάναμε εξετάσεις για HIV στα κέντρα πρόληψης, Check Point. Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι, μετά το ανέβασμα της εκπομπής, τα ποσοστά επισκέψεων ανέβηκαν πολύ. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και χαρούμενους, καθώς με αυτό τον τρόπο επετεύχθη ακόμα ένας στόχος της εκπομπής.

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ, στην εκπομπή που έγινε viral στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο και στο ραδιόφωνο! Η ιδιαίτερη η εκπομπή με τον Γιάννη Μπουτάρη σε οίκο ανοχής, είχε μια βασική και μεγάλη δυσκολία: να βρεθεί οίκος ανοχής που θα ανοίξει τις πόρτες σε τηλεοπτικό φακό. Για δυο ημέρες, «χτυπούσαμε» τις πόρτες σε οίκους ανοχής, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, δεν δεχόντουσαν να γίνει το γύρισμα, καθώς όπως έλεγαν «δεν χρειαζόμαστε διαφήμιση» ή «δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε». Όμως, βρέθηκε σύντομα ο άνθρωπος που μας έδωσε το «κλειδί» και μας άφησε να αποφασίσουμε σε ποιον οίκο ανοχής θα γυριστεί η εκπομπή.

Ευχαριστούμε τον Ηλία Βρεττό, την Εύα Καϊλή, τον Πάνο Ευταξία, τον Γιάννη Μπουτάρη, τον Βασίλη Λεβέντη, τον Πέτρο Ιακωβίδη, την Πέλλα Παπαχρήστου, την Βούλα Πατουλίδου, τον Λάζαρο Κυρίζογλου, τον Πρόδρομο Νικηφορίδη και τον Βαγγέλη Βασιλειάδη που μίλησαν στο «Ο,τι Thess». Να σας ενημερώσουμε, ότι σε πολλά άλλα πρόσωπα, προτείναμε κάποια ιδιαίτερα concept αλλά δίστασαν… Ίσως κάποια άλλη στιγμή!

Δείτε στο βίντεο που σας ετοιμάσαμε τις καλύτερες στιγμές και κομμένες σκηνές από το O,τι Thess:

{youtube}qL65kXbPdug{/youtube}

Παρουσίαση - Concept: Θεολόγος Ηλιού

VIDEO PRODUCTION: MY MEDIA LAB

Εικονοληψία: Νικός Συράκης - Μαρία Ορφανού

Graphic Design: Μαρία Ορφανού

EYΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:
Moda Viale (Κομνηνών 22, 1ος όροφος)

Maximo Vincenzo

Εlegante (M. Αλεξάνδρου 85, Eύοσμος)

MY CHECK POINT

Τony Couper - Style Clothing

«Μινιόν» Καφενείο

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Makedonia Palace

Γήπεδα 5x5: ΛΕΟΝΤΕΣ - ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Rich Bar (Παύλου Μελά 26, Εύοσμος)

NORTH PARK

Aθλητικό Κέντρο Proponisis

Bike IT

Hairstylist: Χριστόφορος Τσαρτσίδης

Πλάνα Drone: Βαγγέλης Αμεράνης || The White Dot

Πλάνα Drone: Aerial Photography

Keywords
Τυχαία Θέματα