Βίντεο του Samsung Galaxy S21 φανερώνει τη δυνατότητα αλλαγής του Samsung Daily στη Home screen

Σύμφωνα με βίντεο που δείχνει στην πράξη την απουσία του Samsung Daily, η λειτουργία σύντομα θα μπορεί να αντικατασταθεί από το Google Discover.

Η Samsung θα καλωσορίσει επίσημα το Google Discover στις συσκευές της, αν αληθεύουν όσα εμφανίζονται σε βίντεο που εστιάζει στο Samsung Galaxy S21. Η λειτουργία/οθόνη Samsung Daily

που βρίσκεται σε κάθε κινητό Samsung θα μπορεί να δώσει τη θέση της στο Google Discover, εφόσον ο χρήστης το επιθυμεί, κάτι που μέχρι πρότινος ήταν ανέφικτο.

Στο Samsung Daily εμφανίζεται ροή ειδήσεων, παρέχεται γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές όπως Spotify και Galaxy Store μαζί με κάποιες άλλες δυνατότητες, όμως πολλοί χρήστες νιώθουν πως δεν προσφέρει πολλά. Υπάρχει η δυνατότητα να «κρυφτεί», όμως οι χρήστες δεν μπορούν να την αντικαταστήσουν με κάποια παρόμοια εφαρμογή.

Αυτό φαίνεται να αλλάζει σιγά-σιγά καθώς όπως φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, στη θέση του Samsung Daily εμφανίζεται το Google Discover όταν ο χρήστης σέρνει το δάχτυλό του προς τα δεξιά στην αρχική οθόνη.

Σύμφωνα με πηγές του Android Police, η δυνατότητα αλλαγής του Samsung Daily θα έρθει με την αναβάθμιση σε One UI 3.1, ενώ θα παραμείνει η δυνατότητα απόκρυψης της οθόνης αυτής όπως συμβαίνει έως τώρα. 

Το Samsung Galaxy S21 αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και να κυκλοφορήσει στα τέλη του ερχόμενου Ιανουαρίου. Η έκδοση One UI 3.0 ήδη γίνεται σταδιακά διαθέσιμη για κατόχους Samsung Galaxy Note 20 και Galaxy S20, ενώ αναμένεται να διατεθεί και για παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Βάσει των πηγών, η δυνατότητα χρήσης του Google Discover θα περιλαμβάνεται με το One UI 3.1 το οποίο επίσης θα γίνει διαθέσιμο στις συσκευές που θα λάβουν One UI 3.0, άρα δε θα υπάρχει αποκλειστικά στο Galaxy S21.

Το Samsung Daily, που σε κάποιες αγορές ονομάζεται Samsung Free, ξεκίνησε ως Bixby Home όμως δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών, εξ ου και η μετονομασία του και -αν ισχύουν οι φήμες- η επερχόμενη δυνατότητα αντικατάστασής του.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα