Το Google Drive θα αδειάζει αυτόματα τον Κάδο με τα διαγραμμένα αρχεία μετά από 30 μέρες

Ξεκινώντας από τις 13 Οκτωβρίου, το Google Drive δεν θα διατηρεί τα διαγραμμένα αρχεία επ’ αόριστον.

Από τις 13 Οκτωβρίου, το Google Drive αλλάζει την πολιτική του όσον αφορά τον Κάδο Απορριμμάτων. Μετά από 30 ημέρες, όλα τα αρχεία που ο χρήστης έχει διαγράψει και βρίσκονται στον κάδο, θα διαγράφονται αυτόματα. Μέχρι και σήμερα, αυτά τα αρχεία αποθηκεύονταν επ’ αόριστον, εκτός αν ο χρήστης τα διέγραφε χειροκίνητα και οριστικά από τον Κάδο. Με την αλλαγή αυτή, ίσως επηρεαστούν οι χρήστες οι οποίοι

χρησιμοποιούσαν αυτή τη «λειτουργία» για να αποθηκεύουν αρχεία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Verge, άλλα προϊόντα της Google, όπως το Gmail, ήδη διαγράφουν αυτόματα τα αρχεία του Κάδου έπειτα τις 30 ημέρες. Ουσιαστικά αυτή η αλλαγή στο Google Drive, θα φέρει κάποια συνέπεια μεταξύ των προϊόντων της Google.

Για να διευκολύνει τη μετάβαση των χρηστών, η Google θα εμφανίσει μία σχετική εικόνα με λεπτομέρειες για την αλλαγή ενώ θα στείλει και ειδοποιήσεις εντός των εφαρμογών στο Drive, τα Docs και τα Forms. Οι διαχειριστές θα εξακολουθούν να μπορούν να επαναφέρουν αρχεία που έχουν διαγραφεί από τον κάδο απορριμμάτων ενός χρήστη για έως και 25 ημέρες ενώ οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις πολιτικές που έχουν οριστεί από τους διαχειριστές του Google Vault.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα