Το 2018 θα κυκλοφορήσει ξανά smartphone με dual-camera η HTC

Τόσο το U11 όσο και το U11+ που ανακοινώθηκε μόλις πρόσφατα δεν διαθέτουν διπλή κύρια κάμερα όπως διαθέτουν όλες σχεδόν οι ναυαρχίδες του 2017.

Αν και δεν αποτελεί πρόβλημα όταν το κινητό τραβάει ήδη πολύ καλές φωτογραφίες, όπως στην περίπτωση των Galaxy S8 και S8+, είναι ένα χαρακτηριστικό που απουσιάζει από τις δύο κορυφαίες συσκευές της Ταϊβανέζικης εταιρείας [η HTC με το One (M8) ήταν εκείνη που ουσιαστικά τοποθέτησε πρώτη διπλή κύρια κάμερα, ένα χαρακτηριστικό που εξέλιξαν και

καθιέρωσαν όμως άλλες εταιρείες]. Του χρόνου πάντως, δεν πρόκειται να απουσιάζει από τη ναυαρχίδα της HTC. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η Πρόεδρος της HTC, Chialin Chang μολονότι η εταιρεία της προσπαθεί να βρει ένα τρόπο για να κάνει το χαρακτηριστικό να ξεχωρίζει από τα άλλα αντίστοιχα.

Η Chialin Chang επίσης έκανε γνωστό στο Engadget πως η εταιρεία της, όπως έκανε και φέτος, θα λανσάρει του χρόνου μόλις πέντε ή έξι συσκευές, ενώ σκοπεύει να κάνει είσοδο και στη Κινέζικη αγορά που είναι από τις πλέον δύσκολες στο κόσμο. Στη Κινέζικη αγορά κυριαρχούν οι προσιτές συσκευές με κόστος που δεν ξεπερνάει τα $299. Κάτι τέτοιο πρόκειται να αποτελέσει σημαντική αλλαγή και πρόκληση για την εταιρεία που δεν είχε και ιδιαίτερα καλές επιδόσεις στο low-end κομμάτι της αγοράς.

Η Πρόεδρος της HTC αναφέρθηκε και στη πρόσφατη εξαγορά της ομάδας της HTC που αποτελείται από σχεδιαστές και μηχανικούς από τη Google, και πως αναμένεται να εγκριθεί από τους μετόχους στις αρχές του 2018. Μάλιστα, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ή τις φήμες για συμμετοχή της HTC στον σχεδιασμό και τη κατασκευή της σειράς Pixel 2.

Site: GSMArena

Keywords
Τυχαία Θέματα