Στις 22 Ιουνίου το νέο PlayStation Plus στην Ελλάδα και με υποστήριξη streaming

Πριν λίγες εβδομάδες, η Sony είχε ανοίξει τα χαρτιά της αποκαλύπτοντας το επανασχεδιασμένο PS Plus.

Χθες ανακοίνωσε πως η νέα εκδοχή της συνδρομητικής της υπηρεσίες με τις τρεις βαθμίδες θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου στην Ασία πλην της Ιαπωνίας, για να ακολουθήσουν η Ιαπωνία την 1η Ιουνίου,

η Αμερική στις 13 του ίδιου μήνα και -στα δικά μας- η Ευρώπη στις 22 Ιουνίου. Σε μία εξέλιξη με αμιγώς ελληνικό ενδιαφέρον μάλιστα, η Sony ανέφερε πως το Premium πακέτο, αυτό με την υπηρεσία cloud streaming (το PlayStation Now που λέγαμε κάποτε) θα διατεθεί επιτέλους και στη χώρα μας (μαζί με τις: Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβακία και Σλοβενία).

Θυμίζουμε πως το «νέο» PS Plus θα αποτελείται από τρεις βαθμίδες (tiers) συνδρομών: την Essential, την Extra και την Premium -και πλέον όλες θα διατεθούν κανονικά και στην Ελλάδα από τις 22 Ιουνίου.

Το PS Plus Essential προσφέρει κατά βάση ό,τι και η σημερινή μορφή της υπηρεσίας: δύο downloadable παιχνίδια τον μήνα, αποκλειστικές εκπτώσεις, υπηρεσία cloud saving και πρόσβαση στο online gaming. Η τιμή του είναι στα €8,99 τον μήνα, €24,99 το τρίμηνο και €59,99 τον χρόνο.

Το PS Plus Extra έρχεται να δώσει ό,τι και το Essential συν πρόσβαση σε έναν κατάλογο έως και 400 «από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια PS4 και PS5 συμπεριλαμβανομένων blockbuster επιτυχιών από τον κατάλογο των PlayStation Studios και τρίτων εταιρειών». Τα παιχνίδια αυτά είναι downloadable. Η τιμή του είναι στα €13,99 τον μήνα, €39,99 το τρίμηνο και €99,99 τον χρόνο.

Το PS Plus Premium, τέλος, ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα των Essential και Extra μαζί δοκιμαστικές εκδόσεις παιχνιδιών περιορισμένου χρόνου με έως 340 παιχνίδια ακόμα, τόσο από το PS3 μέσω cloud streaming, όσο και από τα PS, PS2 και PSP μέσω download ή cloud streaming. Η τιμή του είναι στα €16,99 τον μήνα, €49,99 το τρίμηνο και €119,99 τον χρόνο.
 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα