Ορισμένοι χρήστες του iPad Air 5ης γενιάς παραπονιούνται για υποβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής

Ορισμένοι χρήστες του iPad Air 5ης γενιάς εκφράζουν παράπονα ότι η Apple προσφέρει ένα σκοπίμως υποβαθμισμένο σε ποιότητα κατασκευής προϊόν στους πελάτες της.

Οι συγκεκριμένοι χρήστες ισχυρίζονται ότι το νέο iPad Air διαθέτει σημαντικά λεπτότερη αλουμινένια κατασκευή, με αποτέλεσμα να δίνει φτηνή αίσθηση (παραπονιούνται ότι δίνει την

αίσθηση ενός «κούφιου» προϊόντος) και να ακούγονται «τριγμοί». Επιπλέον, ισχυρίζονται ότι μία ελαφριά πίεση στο πίσω μέρος προκαλεί παραμόρφωση στην οθόνη.

Σε ένα νήμα στο Reddit υπάρχει μεγάλος αριθμός χρηστών που παραπονιούνται για την ποιότητα κατασκευής του νέου iPad Air. Στην πρώτη ανάρτηση στο νήμα διαβάζουμε: «Παρήγγειλα και παρέλαβα δύο μπλε χρώματος iPad Air (2022) σήμερα και είμαι ελαφρώς σοκαρισμένος. Η πίσω όψη αλουμινίου είναι πολύ πιο λεπτή από ότι στο iPad 4 που έχω επίσης. Μπορείτε σχεδόν να νιώσετε την μπαταρία στο εσωτερικό μέσα από την πλάτη κρατάτε τη συσκευή. Και τα δύο iPad έχουν την ίδια αίσθηση και κάνουν θόρυβο όταν τα κρατάς. Αυτό δεν συνέβαινε στο iPad Air 4...».

Πολλές απαντήσεις στο νήμα συμφώνησαν και επεκτάθηκαν στα ζητήματα, υποδηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση με ορισμένους μάλιστα χρήστες να δημοσιεύουν ακόμα και βίντεο με θορύβους που προέρχονται από απαλά χτυπήματα στην οθόνη της συσκευής κ.ά. Ορισμένοι χρήστες υποστηρίζουν ότι η αίσθηση που αφήνει το νέο iPad Air είναι μίας συσκευής με χαμηλή ποιότητα κατασκευής σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, επισημαίνοντας μάλιστα ότι υπάρχει μία σημαντική διαφορά στο πίσω μέρος της συσκευής, με το αλουμινένιο περίβλημα να είναι τόσο λεπτό που να επιτρέπει όπως ισχυρίζονται μερικοί ότι μπορούν να νιώσουν το εσωτερικό της συσκευής.

Αν και τα πρώτα reviews για το iPad Air 5ης γενιάς άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους από τις αρχές της εβδομάδας, κανένας από τους reviewers δεν έκανε λόγο για υποβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Να αναφέρουμε, ότι ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του iPad Air 5ης γενιάς είναι το M1 SoC που βρίσκεται και στο iPad Pro, η συνδεσιμότητα 5G (σε συγκεκριμένες εκδόσεις), η αναβαθμισμένη εμπρόσθια κάμερα 12MP με υποστήριξη Center Stage, η ταχύτερη θύρα USB-C καθώς και νέες χρωματικές επιλογές. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα