Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις και τα καλύτερα trailer του PlayStation Showcase 2021

Με κάποιες από αυτές να είναι τα God of War: Ragnarok, Spider-Man 2, Wolverine, KOTOR Remake και άλλα

Η Sony ετοίμασε το δικό της ψηφιακό event με το PlayStation Showcase 2021 το οποίο ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες, παρουσιάζοντας νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο PlayStation 5. Παρόλο που δεν είδαμε κάτι σχετικά με το νέο

VR headset, είχαμε μεγάλες ανακοινώσεις και trailers για τίτλους όπως God of War: Ragnarok, Spider-Man 2, όπως και το Remake του Star Wars: Knights of the Old Republic μαζί με άλλες εκπλήξεις.

Το άνοιγμα της παρουσίασης έγινε με το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic, κάτι που επιβεβαίωσε τις παλαιότερες φήμες για την ύπαρξη του τίτλου. Άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά μάθαμε πως πρόκειται για χρονική αποκλειστικότητα όσον αφορά τις κονσόλες.

Η Insomniac Games είχε κάποιες από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις της βραδιάς, καθώς πέρα από το Spider-Man 2, εργάζεται και σε έναν τίτλο με επίκεντρο τον Wolverine.

Μετά από αρκετό καιρό χωρίς νέα, είδαμε τα πρώτα gameplay πλάνα από τη συνέχεια του God of War reboot, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2022 για PlayStation 4 και PlayStation 5.

Ο fantasy spin-off τίτλος στον κόσμο του Borderlands, Tiny Tina’s Wonderland, έχει πλέον κλειδώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για 25 Μαρτίου 2022 και στο trailer έχουμε μια πρώτη ματιά από gameplay.

Άλλος ένας τίτλος που εμφανίστηκε ήταν το Forspoken της Square Enix, από το οποίο πήραμε μια γεύση από τη μάχη μαζί με αρκετά spells. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Κάτι που μάθαμε πριν μερικές μέρες, ήταν η επανακυκλοφορία του Alan Wake υπό τη μορφή Remaster. Τώρα έχουμε και ένα σχετικό trailer όπου μπορούμε να έχουμε μια πρώτη άποψη για τις γραφικές βελτιώσεις που έχει υποστεί ο τίτλος της Remedy.

Παρά τα χρόνια του, το Grand Theft Auto V συνεχίζει να βρίσκει τον δρόμο του σε νέες παρουσιάσεις, με την ανανεωμένη έκδοση για συστήματα νέας γενιάς να κυκλοφορεί τον Μάρτιο, μαζί με το GTA Online φυσικά.

Νέα πλάνα είχαμε και από τον νεώτερο τίτλο της Tango Gameworks, Ghostwire: Tokyo, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη για PS5 και PC.

Από το trailer δύσκολα καταλαβαίνει κανείς περί τίνος πρόκειται, αλλά αυτό που μάθαμε είναι πως οι Radiohead θα συνεργαστούν με την Epic Games για έναν τίτλο που δημιουργήθηκε από το artwork των Thom Yorke και Stanley Donwood.

Οι δύο τελευταίοι τίτλοι της σειράς Uncharted, A Thief’s End και Lost Legacy, θα επανακυκλοφορήσουν ως Remaster για PS5 και PC. Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.

Φυσικά δε θα μπορούσε να απουσιάσει το Gran Turismo 7, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο 4 Μαρτίου 2022 για PS4 και PS5.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα