Νέο Huami Amazfit Smart Sports Watch 2 από την Xiaomi

Η Huami, θυγατρική της Xiaomi, παρουσίασε το τελευταίο της δημιούργημα στη σειρά smartwatches της, Amazfit.

Η δεύτερη έκδοση του smartwatch της έχει την ονομασία Amazfit Smart Sports Watch 2 και παρουσιάστηκε παράλληλα με το Amazfit Smart Sports

Watch 2S Premium Edition. Αν κυκλοφορήσει σε αγορές της Δύσης, ενδέχεται να ονομάζεται Amazefit Pace 2.

Αν και εκ πρώτης όψης μοιάζει με smartwatch που βασίζεται στη πλατφόρμα Android Wear, η συσκευή βασίζεται στη πλατφόρμα Watch 2 της ίδιας της εταιρείας. Κατασκευασμένο από “polycarbonate” που έχει ενισχυθεί από ανθρακονήματα, κουμπιά από ανοξείδωτο ατσάλι 316L, κάσα από κεραμικά υλικά και κρύσταλλο ζαφείρι 2.5D, η δεύτερη έκδοση του smartwatch είναι σαφώς περισσότερο προσεγμένη ποιοτικά από το πρωτότυπο μοντέλο.
Στο εσωτερικό του Amazfit Smart Sports Watch 2 βρίσκεται ένας διπύρηνος επεξεργαστής 1.2GHz που συνδυάζεται με 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου (περίπου 2GB είναι ελεύθερα).

Η οθόνη του, με διάμετρο 1,34 ιντσών υποστηρίζει ανάλυση 320 x 320 pixels ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει επίσης μία μπαταρία 280mAh, που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία παρέχει αυτονομία έως και 5 ημερών χωρίς το GPS ενεργοποιημένο (35 ώρες αυτονομίας με έντονη χρήση, με το GPS ενεργό όπως και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων).

Η συσκευή εξοπλίζεται με PPG hear rate sensor, Triaxial Accelerometer, Gyro, Geomagnetic Sensor, Barometer, με αισθητήρα Ambient light καθώς και με ένα χαμηλής κατανάλωσης GPS chip 28nm της Sony. Επίσης, πρόκειται για μία συσκευή 5 ATM και έτσι αντέχει στο νερό (water-resistant έως βάθος 50 μέτρων) ενώ παρέχει μετρήσεις VO2 max, TE (exercise effect), TD (exercise load) και recovery time.

Το κόστος της συσκευής που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας στις 31 Δεκεμβρίου είναι $150. Η “premium” έκδοση (που διαφέρει μόνο στο λουράκι) θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου με τιμή κοντά στα $200-$226 (ενδεχομένως να χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο ωσότου το app μεταφραστεί στα Αγγλικά).

Site: GSMArena

Keywords
Τυχαία Θέματα