Μεταμόρφωσε την καθημερινότητά σου με το Huawei Nova 9!

Ένα smartphone, αμέτρητες δυνατότητες.

Το Huawei Nova 9 ανεβάζει τον πήχη των επιδόσεων, του στυλ και του τι μπορείς να περιμένεις από ένα smartphone της κατηγορίας του, συνδυάζοντας άριστα την εμφάνιση με την λειτουργικότητα για να δημιουργήσει ένα φανταστικό σύνολο. Από τις εντυπωσιακές του κάμερες έως την οθόνη ή την αυτονομία του, δε σταματάει να εκπλήσσει

σε οποιοδήποτε τομέα και θα αποτελούσε ένα εξαιρετικό  δώρο για τον εαυτό σου ή για αγαπημένα σου πρόσωπα.

Για ποιους λόγους θα μπορούσε να το προτιμήσει κανείς; Η αλήθεια είναι, τα καταφέρνει περίφημα σε διάφορες συνθήκες οπότε είναι ακόμη ευκολότερο να το επιλέξει κανείς ως το κατάλληλο δώρο. Μερικά σημεία του, βέβαια, ξεχωρίζουν όχι μόνο πάνω του αλλά σε ολόκληρη την κατηγορία του, οπότε αναμφίβολα θα… τραβήξει τα βλέμματα πολλών.

Σχεδίαση… κοσμήματος!

Μια ματιά και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς την ποιότητα του Huawei Nova 9, που σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει – για όλους τους σωστούς λόγους. Αρχικά, είναι εξαιρετικά λεπτό με πάχος μόλις 7,77 χιλιοστά και βάρος μόλις 175 γραμμάρια, ενώ η απαλή υφή του και το σχήμα με τις κατάλληλες καμπύλες στις γωνίες του δημιουργούν μια πανέμορφη εικόνα αλλά κι ένα κινητό που είναι βολικό στο κράτημα. Το σύστημα καμερών στην πλάτη περιλαμβάνεται σε δύο δαχτυλίδια, τα οποία περιλαμβάνονται σε ένα μεγαλύτερο οβάλ σχήμα, ώστε να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα σχήματα καμερών και πλάτης. Στη βασική κάμερα, δε, το δαχτυλίδι είναι χρωματισμένο και «υπογραμμίζει» την ισχύ του συστήματος φωτογραφίας προετοιμάζοντας τον χρήστη για τις πανέμορφες λήψεις που έπονται.

Και μπροστά, βέβαια, η ομορφιά παραμένει αναλλοίωτη. Οι δύο πλαϊνές πλευρές της οθόνης είναι κυρτές και εναρμονίζονται με το σώμα, προσφέροντας καλύτερο κράτημα παράλληλα έχοντας αφαιρέσει πρακτικά τα περιθώρια. Φυσικά, τα περιθώρια επάνω και κάτω της οθόνης είναι μηδαμινά. Αντίστοιχα και η μπροστινή κάμερα είναι πολύ διακριτική, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο από την οθόνη ώστε κάθε βίντεο, φωτογραφία ή παιχνίδι να προβάλλεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – εστίασε σε όσα σε ενδιαφέρουν χωρίς να σε αποσπάει κάτι από το design.

Κάμερα που σε εμπνέει!

Καμιά φορά, η ίδια ακριβώς φωτογραφία μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική εξαιτίας της κάμερας, είτε λόγω ποιότητας εικόνας είτε λόγω λήψης. Με λίγα λόγια, δεν είναι όλες οι κάμερες ίδιες κι αυτό γίνεται ξεκάθαρο με το Huawei Nova 9. Δεν πρόκειται απλά για μια καλή κάμερα, αλλά για ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα που θα κάνει κάθε «κλικ» μαγικό. Η βασική κάμερα Ultra Vision των 50 MP που βρίσκεται στην πλάτη διαθέτει μεγάλο αισθητήρα για να δέχεται το φως, το οποίο έπειτα χρησιμοποιεί για να δώσει ζωντάνια στις φωτογραφίες σου διατηρώντας ξεκάθαρες τις λεπτομέρειες και τα χρώματα. Η τεχνολογία Huawei XD Fusion εξασφαλίζει διαύγεια σε κάθε φωτογραφία -σε επίπεδο pixel- και παράλληλα, η τεχνητή νοημοσύνη πίσω από κάθε φωτογραφία διαχειρίζεται τη φωτεινότητα για να εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα. Χάρη σε αυτά κι ακόμη περισσότερα, αποδίδει επίσης άψογα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κάτι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο ειδικά για μια τέτοια κάμερα.

Τέτοια ελευθερία να αποτυπώσεις με το δικό σου τρόπο την κάθε λήψη προσφέρεται και στον υπερευρυγώνιο φακό, ο οποίος παρουσιάζει μειωμένη αλλοίωση στις άκρες της φωτογραφίας (το εφέ “fish-eye”) για να απαθανατίζεις τοπία ή οτιδήποτε χρειάζεται μεγαλύτερο «καμβά» χωρίς να αμφιβάλλεις για το αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, τα πορτρέτα με τη βασική κάμερα δείχνουν εντυπωσιακά και το θόλωμα γύρω από το μοντέλο έχει την ιδανική ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικού και διακριτικού.

Εκείνοι που χρησιμοποιούν το smartphone τους για vlogging ή γενικότερα για καταγραφή βίντεο, θα ενθουσιαστούν με τις δυνατότητές του στον τομέα. Η βασική κάμερα μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης Ultra HD 4K και παράλληλα η εικόνα να παραμένει σταθερή όσο εσύ κινείσαι χάρη στην έξυπνη λειτουργία AIS video stabilization που εξομαλύνει κάθε λήψη. Μπορείς επίσης να εναλλάσσεις μεταξύ των δύο καμερών (selfie και βασική) κατά τη διάρκεια του βίντεο ή να τις χρησιμοποιείς ταυτόχρονα, κάνοντας την παραγωγή vlogs εξαιρετικά εύκολη και δημιουργική. Αν τραβάς πολλά βίντεο και «χάνεσαι» στη γκαλερί του κινητού, τότε η έξυπνη λειτουργία αναζήτησης βίντεο (με βάση tags που ορίζει η AI ή το είδος της δράσης) θα σου λύσει τα χέρια. Κι αν θέλεις να φτιάχνεις ακόμη περισσότερα βίντεο εύκολα, τότε το εργαλείο One Click Video Creation θα αποδειχτεί πολύτιμος σύμμαχος.

Ένα κινητό για καθημερινή, ολοήμερη χρήση!

Παιχνίδια, ταινίες, μουσική, browsing: οτιδήποτε κι αν ζητήσεις, το Huawei Nova 9 θα τα καταφέρει και με το παραπάνω. Συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 778G και 8GB RAM που μαζί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε σενάριο. Για παράδειγμα, το browsing είναι άμεσο και μπορεί να γίνεται παράλληλα με άλλες εργασίες χωρίς καθυστερήσεις, οπότε το multi-tasking θα γίνει… παιχνιδάκι. Αν χρησιμοποιείς πολλές εφαρμογές μαζί τότε το Huawei Nova 9 θα μοιάζει βγαλμένο από όνειρο, προσφέροντάς σου όσα χρειάζεσαι για να διαχειριστείς με το δικό σου τρόπο τη μέρα σου.

Ειδικά στο gaming, θα σε καταπλήξει, αφού η μεγάλη οθόνη του (μεγέθους 6.57”) διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz οπότε όλη η δράση εμφανίζεται πολύ πιο ομαλά και ξεκούραστα για το μάτι παράλληλα προσφέροντάς σου ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Υποστηρίζει επίσης sampling rate 300Hz για να αντιλαμβάνεται άμεσα κάθε άγγιγμα και να το μετατρέπει σε ενέργειες εντός παιχνιδιού, οπότε μπορείς να πεις «αντίο» στις καθυστερήσεις. Φυσικά, μπορείς να παίξεις κάθε παιχνίδι σε υψηλές ρυθμίσεις γραφικών και να απολαύσεις τα ζωηρά του χρώματα χάρη στην εκπληκτική οθόνη που φροντίζει να τα αναδεικνύει. Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες, σειρές ή γενικότερα τα βίντεο που θα βλέπεις στο κινητό αφού η μεγάλη οθόνη του κάνει απολαυστική την εμπειρία θέασης και η συνολική ποιότητα της οθόνης (που υποστηρίζει γκάμα χρωμάτων DCI-P3) θα σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά για… ένα ακόμη επεισόδιο.

Κι όλα αυτά, μπορείς να τα κάνεις όλη μέρα. Με μπαταρία χωρητικότητας 4300mAh μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό σου διαρκώς χωρίς να αγχώνεσαι για την αυτονομία κι όταν χρειαστεί φόρτιση, τότε πάλι οι χρόνοι αναμονής δε θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Μέσα σε 18 λεπτά φορτίζει από το 0% στο 60% και μια πλήρης φόρτιση χρειάζεται μόλις 38 λεπτά, χάρη στον ισχυρό φορτιστή 66W που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Μέσα από το HUAWEI nova 9 μπορείτε να ανακαλύψετε και τον μοναδικό κόσμο του AppGallery και να δείτε πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Το AppGallery αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών, με, καθημερινά, 560 εκατομύρια ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών, ενώ παρέχει ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών. Το AppGallery έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στη συνεργασία με προγραμματιστές τόσο σε παγκόσμια όσο και σε τοπική κλίμακα, για να παρέχει τις πιο χρήσιμες εφαρμογές στους χρήστες.

Στην Ελλάδα, διαθέτει τις εφαρμογές όλων των κύριων καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα τράπεζες, παρόχους κινητής τηλεφωνίας, αλυσίδες παραγγελίας φαγητού, διασκέδαση, και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”. Επίσης, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνή εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut. Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search, το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό. Τέλος, μια επίσκεψη στη σελίδα του AppsOnHMS θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
huawei, nova, huawei, το φως, πήχη, στυλ, εμφάνιση, ισχύ, design, vision, φως, fusion, διαυγεια, video, tags, click, creation, ram, δραση, αγχώνεσαι, ελλαδα, τραπεζες, alpha, nfc, mobile, facebook, instagram, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , www.facebook.com, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, alpha bank, τελος του κοσμου, ξανα, αποτελεσματα, instagram, βιντεο, γωνιες, καθημερινη, μουσικη, ομορφια, ονειρο, ταινιες, φωτογραφιες, φωτογραφια, φως, χρωματα, alpha, nfc, ram, αγχώνεσαι, απλα, βρειτε, βρισκεται, γινεται, δαχτυλιδια, δειτε, δωσει, δωρο, εφε, ευκολα, ελευθερια, εμφάνιση, εφαρμογες, τεχνολογια, ιδια, ιδιο, ειδος, ισχυει, εικονα, ισορροπια, καμερες, κινητο, κλιμακα, λειτουργια, λεπτομερειες, ληψεις, ληψη, λογια, ματια, ματι, μπορεις, μπορειτε, νοημοσυνη, οβαλ, οθονη, ποιοτητα, ρυθμισεις, σειρες, σεναριο, συγκεκριμενα, σωμα, στυλ, σχηματα, τοπια, το φως, τρια, ισχύ, φυσικα, φορα, αγορες, ασφαλεια, mobile, click, δαχτυλιδι, dci, design, ερωτησεις, fusion, creation, κομματι, μοιαζει, μπροστα, multi, ολη μερα, παιχνιδι, πήχη, πληροφοριες, tags, vision, χερια
Τυχαία Θέματα