Η σειρά Xiaomi 12 θα ενσωματώσει πρώτη το νέο Snapdragon 8 Gen 1 SoC

Η εταιρεία θα συνεχίσει την παράδοση που έθεσε με το Xiaomi Mi 11 που χρησιμοποιούσε το Snapdragon 888 chipset

Δεν είναι μυστικό το γεγονός πως η Xiaomi δοκιμάζει νέα chipset πριν από άλλες εταιρείες του χώρου, με το Mi 11 να είναι το πρώτο smartphone που χρησιμοποίησε το Snapdragon 888 chipset πριν έναν χρόνο. Και τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει το ίδιο

trend και με το νέο Snapdragon 8 Gen 1 chipset που ανακοινώθηκε χθες.

Με μια δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα, η εταιρεία αποκάλυψε πως o Snapdragon 8 Gen 1 θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο το Xiaomi 12, ενώ δημοσίευσε και ένα νέο βίντεο, ανακοινώνοντας πως ο επεξεργαστής θα βρίσκεται στην επερχόμενη σειρά Xiaomi 12 που αναμένεται σύντομα.

Βάσει φημών, τα νέα smartphones της Xiaomi αναμένεται να ανακοινωθούν στις 12 Δεκεμβρίου, κάτι που αν ισχύει, σημαίνει πως μας χωρίζουν λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι να δούμε τις νέες ναυαρχίδες της εταιρείας. Βέβαια η παγκόσμια διάθεση δεν αναμένεται να γίνει τόσο σύντομα. Το Xiaomi Mi 11 κυκλοφόρησε αρχικά τον Δεκέμβριο αλλά αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, με την παγκόσμια διάθεση να πραγματοποιείται το Φεβρουάριο.

Όπως και να 'χει, το Snapdragon 8 Gen 1 chipset φαίνεται να είναι μια εντυπωσιακή αναβάθμιση για  τη σειρά 12, καθώς έρχεται με νέους ArmV9 πυρήνες λιθογραφίας 4nm και νέες λειτουργίες κάμερας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα