Η MSI αποκαλύπτει το νέο Claw A8 με επεξεργαστή AMD Ryzen Z2 Extreme στην Computex 2025
Η MSI αποκάλυψε στη Computex 2025 την τελευταία έκδοση του φορητού PC gaming handheld Claw, το οποίο αυτή τη φορά ενσωματώνει την κορυφαία πρόταση της AMD για την κατηγορία.
Συγκεκριμένα η εταιρεία παρουσίασε το Claw A8 BZ2EM, το οποίο διαθέτει επεξεργαστή AMD Ryzen Z2 Extreme
Πρόκειται για λίγο λιγότερη μνήμη σε σύγκριση με τα 32GB που διέθετε το Claw 8 AI Plus που είχαμε δει στη CES, με επεξεργαστή Intel. Ωστόσο, εξακολουθεί να διαθέτει οθόνη 8 ιντσών full HD, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και SSD M.2 1TB. Το Claw A8 με επεξεργαστή AMD θα κυκλοφορήσει επίσης σε δύο χρώματα: λευκό και πράσινο lime όπου και τα δύο μπορέσαμε να τα δούμε από κοντά στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας.
Η MSI είχε μια κάπως δύσκολη αρχή με την κυκλοφορία του αρχικού φορητού Claw τον Μάρτιο του 2024, αλλά φαίνεται να επανήλθε με την κυκλοφορία του MSI Claw 8 AI Plus. Η Lenovo επίσης χρησιμοποίησε έναν από τους νέους επεξεργαστές της AMD για φορητές συσκευές στο Legion Go S, αλλά χρησιμοποιεί την ασθενέστερη έκδοση Z2 Go.
Παράλληλα, η MSI παρουσίασε και μια νέα έκδοση "Polar Tempest" του Claw 8 AI Plus, η οποία διαθέτει επεξεργαστή Intel Core Ultra 7 258V και SSD NVMe 2TB. Διαθέτει επίσης αυτό που η MSI αποκαλεί "αστραφτερή" λευκή επίστρωση. Η MSI δεν αποκάλυψε ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή για κανένα από τα δύο μοντέλα, αλλά είναι πιθανό να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με το τυπικό MSI Claw 8 Plus με Intel, το οποίο κοστίζει περίπου $1000.
Όσον αφορά τον σχεδιασμό, το MSI Claw A8 φαίνεται να διαθέτει μια διαφορετική σχεδίαση για μεγαλύτερη άνεση στο χέρι. Οι λαβές φαίνεται να είναι καμπυλωμένες προς τα μέσα, παρόμοια με το Asus ROG Ally, κάτι που θα μπορούσε να προσφέρει επιπλέον άνεση για τις μεγάλες ώρες παιχνιδιού.
Η MSI διατήρησε την οθόνη 8 ιντσών FHD+ (1920 x 1200) στο Claw A8, που είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης για την καλύτερη δυνατή εμπειρία φορητού gaming. Θα είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε πώς ο επεξεργαστής Ryzen Z2 Extreme αντιμετωπίζει την ανάλυση και πώς συγκρίνεται με τον επεξεργαστή του ανταγωνιστή του.
View full article
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Τεχνολογία
- Το τρέξιμο στους τοίχους θα επιστρέψει στο Call of Duty: Black Ops 7 σύμφωνα με νέα διαρροή (video)
- Ακόμη και για να ανοίξετε το Google Wallet, απαιτείται έλεγχος ταυτότητας
- iPhone 17 Air vs iPhone 16 Plus: Δείτε τα δίπλα δίπλα – Αξίζει η αναβάθμιση;
- Η MSI αποκαλύπτει το νέο Claw A8 με επεξεργαστή AMD Ryzen Z2 Extreme στην Computex 2025
- Debate για την Ασφάλεια των Ανηλίκων στον Ψηφιακό Κόσμο στην ΑΚΜΗ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Insomnia
- Τελευταία Νέα Insomnia
- Η MSI αποκαλύπτει το νέο Claw A8 με επεξεργαστή AMD Ryzen Z2 Extreme στην Computex 2025
- Το Windows Subsystem της Microsoft για Linux είναι τώρα ανοιχτού κώδικα
- Το Windows Subsystem for Linux της Microsoft για Linux είναι τώρα ανοιχτού κώδικα
- Έρχονται διαφημίσεις δημιουργημένες με AI στο Netflix το 2026
- Αύξηση 10% στις τιμές των wafer της TSMC θα οδηγήσει σε ακριβότερα iPhone
- Η Nvidia και η Foxconn ανακοίνωσαν την κατασκευή υπερυπολογιστή τεχνητής νοημοσύνης στην Ταϊβάν
- Νέα πρωτοβουλία του TikTok προωθεί την ψυχική ευεξία με διαλογισμό εντός εφαρμογής
- Netflix: Ο σκηνοθέτης του "The Fall Guy" αναλαμβάνει την ταινία Gears of War
- Αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων: 2.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα εκπαιδευτούν σε cloud και τεχνητή νοημοσύνη
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Τεχνολογία
- Ακόμη και για να ανοίξετε το Google Wallet, απαιτείται έλεγχος ταυτότητας
- Το τρέξιμο στους τοίχους θα επιστρέψει στο Call of Duty: Black Ops 7 σύμφωνα με νέα διαρροή (video)
- iPhone 17 Air vs iPhone 16 Plus: Δείτε τα δίπλα δίπλα – Αξίζει η αναβάθμιση;
- Debate για την Ασφάλεια των Ανηλίκων στον Ψηφιακό Κόσμο στην ΑΚΜΗ
- Shuhei Yoshida: "Κλοπή" τα $80 με βάση το περιεχόμενο που προσφέρουν κάποια παιχνίδια
- Η Visa και η Ubisoft ανακοινώνουν τριετή στρατηγική συνεργασία
- Συγκριτικό video για τις εκδόσεις του Yakuza 0 σε Nintendo Switch 2 και PlayStation 4
- Η πρώτη κβαντικά κρυπτογραφημένη κλήση πραγματοποιήθηκε στην Κίνα
- Microsoft: Παραδέχτηκε τη συνεργασία της με το Ισραήλ για χρήση AI στη Γάζα