Η LG αποκάλυψε το έξυπνο ηχείο ThinQ Speaker με Google Assistant

Πριν λίγο καιρό, η LG ανακοίνωσε πως πρόκειται να λανσάρει μία νέα AI-powered προϊοντική σειρά ThinQ. Το πρώτο προϊόν της νέας σειράς είναι το ThinQ Speaker, το οποίο βασίζεται στην AI πλατφόρμα Google Assistant.

Η LG συνεργάστηκε με την Google για να διασφαλίσει πως το LG ThinQ θα προσφέρει όλες τις ανέσεις που διαθέτει ένας ψηφιακός βοηθός, ενώ δεν είναι μόνο μια έξυπνη συντροφιά,

είναι επιπλέον και μια συσκευή ελέγχου και ενεργοποίησης (μέσω φωνητικών εντολών) όλων των έξυπνων οικιακών συσκευών της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας.
Για παράδειγμα, το LG ThinQ μπορεί να ρυθμιστεί για να θέτει σε λειτουργία οικιακές συσκευές με μια απλή φωνητική εντολή όπως “ΟΚ Google, μίλησε στην LG, άνοιξε τον ιονιστή αέρα”.

Το ThinQ Speaker εκτός από τα έξυπνα χαρακτηριστικά που του χαρίζει η πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης της Google διαθέτει “premium” sound σύμφωνα με την LG υποστηρίζοντας lossless high-resolution audio, όπως συμβαίνει με τα κορυφαία smartphones της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας ενώ επιπλέον χρησιμοποιεί το know-how της Meridian Audio για να προσφέρει ακόμα “πιο φυσική και ζεστή” μουσική.
Σύμφωνα με την LG, το ThinQ Speaker προσφέρει δυνατότητα πιστής αναπαραγωγής των ήχων όπως αυτοί ηχογραφήθηκαν στο στούντιο.

H LG Electronics θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της CES 2018 μια ανώτερη, υψηλής ποιότητας και πιο έξυπνη σειρά premium προϊόντων ήχου που υπόσχεται πως θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται για τα συστήματα ήχου οικιακής ψυχαγωγίας.

Site: Engadget

Keywords
Τυχαία Θέματα