Ένα flagship για όλους: γνωρίστε το εκπληκτικό Samsung Galaxy S20 FE

Φτιαγμένο για να ικανοποιήσει τους φίλους της σειράς, το Samsung Galaxy S20 FE είναι ένα premium smartphone με εξαιρετικές επιδόσεις και φιλική τιμή.

Με τα δημοφιλή flagship κινητά της Samsung να έχουν κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού, η εταιρεία κυκλοφορεί μια συσκευή που φτιάχτηκε ακριβώς για να καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες των χρηστών. Γνωρίστε

το Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition), μια συσκευή στη δημιουργία της οποίας συνέβαλλαν τόσο οι φίλοι της εταιρείας όσο και η ίδια η Samsung.

Μια κάμερα για κάθε περίσταση

Είτε σας αρέσει να φωτογραφίζετε αντικείμενα, τοπία ή να βγάζετε πανέμορφα πορτρέτα άλλων, είτε είστε λάτρεις των selfies, το Samsung Galaxy S20 FE έχει την απάντηση για όλα. Κρατώντας πολλά από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τού Samsung Galaxy S20, η τριπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής είναι εξοπλισμένη για να φέρει εις πέρας καθετί που θα χρειαστείτε.

Η Ultra-Wide κάμερα των 12MP (f/2.2, 1.12μm, 123˚) επιτρέπει την αποτύπωση τεράστιας έκτασης στο κάδρο για να μην χάσετε τίποτα που έχει αξία από μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Για πιο αυθόρμητες, καθημερινές φωτογραφίες, η κύρια Wide κάμερα των 12MP (f/1.8, 1.8μm, 79˚) διαθέτει Dual Pixel AF ώστε να εστιάζει εύκολα και άμεσα στις λεπτομέρειες που θέλετε, ενώ διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή ώστε να πείτε... αντίο σε θολές και κουνημένες φωτογραφίες. Για πιο μακρινές λήψεις, η Telephoto κάμερα των 8MP (f/2.4, 1.0μm, 32˚) θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας, φέρνοντας κοντά το θέμα που φωτογραφίζετε κρατώντας πάντοτε ψηλά την ποιότητα της φωτογραφίας. Μάλιστα, για χάρη της ακρίβειας, το οπτικό zoom έως 3x θα κρατήσει την ποιότητα στα ύψιστα επίπεδα με μηδαμινή πτώση ποιότητας, ενώ από εκεί και έπειτα αναλαμβάνει το Space Zoom, που zoomάρει έως και 30x ψηφιακά για να φέρει σε... απόσταση αναπνοής ακόμη και πολύ μακρινά θέματα – με αμελητέα πτώση ποιότητας.

Αν κυνηγάτε την τέλεια selfie υπό κάθε συνθήκη, τότε τα νέα είναι φανταστικά. Η εμπρόσθια κάμερα των 32MP (f/2.2, 0.8μm, 80˚) όχι μόνο αποτυπώνει τα όσα βλέπει με άριστη ευκρίνεια, αλλά η τεχνολογία που ενσωμάτωσε στο κινητό η Samsung πηγαίνει αρκετά βήματα παραπέρα. Για «σκοτεινούς» τύπους, η τεχνολογία Tetra-binning βελτιώνει σε εξαιρετικό βαθμό τις φωτογραφίες με λιγοστό φως, καθώς επεξεργάζεται τη λήψη με τέτοιο τρόπο ώστε να εκμεταλλεύεται περισσότερο τα φωτεινά στοιχεία του χώρου και να τα αξιοποιεί στο σύνολο της φωτογραφίας. Αντίστοιχα, ο αλγόριθμος re-mosaic επεξεργάζεται τις υπερβολικά φωτεινές φωτογραφίες, προσφέροντας ρεαλιστικότερα χρώματα όπου χρειάζεται ώστε ακόμη και αν η έμπνευση σάς έρθει σε στιγμή που οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, ο αλγόριθμος θα... τις κάνει ιδανικές για εσάς.

Οι λειτουργίες, βεβαίως, δεν σταματούν εκεί. Με το Night Mode, η νύχτα γίνεται... μέρα και η λεπτομέρεια των φωτογραφιών σας αποτυπώνεται σαν να μην υπήρχε κανένα εμπόδιο στη λήψη τους. Κι όσον αφορά τους φανατικούς των βίντεο, μη σταματήσετε στιγμή να καταγράφετε – κυριολεκτικά. Με το Super Steady, μπορείτε να κινείστε παράλληλα με το θέμα σας και η κάμερα να σταθεροποιήσει τη λήψη σε σημείο που σχεδόν εξαλείφονται τα σημάδια κίνησης. Και φυσικά, για τους... αναποφάσιστους, η τεχνολογία AI της Samsung έχει τη λύση. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λήψης φωτογραφίας και αφήστε τη δουλειά στο Samsung Galaxy S20 FE, το οποίο θα κρατήσει έως και 14 βελτιωμένες φωτογραφίες (ανάλογα με τον χρόνο πατήματος) για να κρατήσετε την καλύτερη.

Εμπειρία multimedia που αψηφά τα όρια

Πώς κατάφερε η Samsung να πάρει ένα flagship κινητό, να κρατήσει τα στοιχεία που οι χρήστες ξεχώρισαν, και να τα ενσωματώσει σε μια οικονομικότερη έκδοση; Παραμένει μυστήριο, όμως το Samsung Galaxy S20 FΕ συνεχίζει να προσφέρει φανταστικά χαρακτηριστικά και στο κομμάτι της οθόνης. Με μέγεθος 6.5”, η οθόνη Infinity-O διαθέτει την προαναφερθείσα selfie κάμερα ψηλά στο κέντρο της όμως δύσκολα θα παρατηρηθεί, καθώς παρά τις δυνατότητές της, παραμένει μικρή και κομψή.

Με ανάλυση FHD+, η οθόνη υπερκαλύπτει τις ανάγκες κάποιου που θέλει να δει ακόμη και ταινίες, ενώ για τους gamers – οι οποίοι ανέκαθεν αποτελούσαν ένα απαιτητικό κοινό – θα μείνουν άκρως ικανοποιημένοι με τον εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 120Hz και τον ρυθμό μετάδοσης αφής 240Hz. Όχι μόνο η δράση θα κυλάει απίστευτα ομαλά μπροστά στα μάτια τους, αλλά οι ενέργειές τους θα μεταφέρονται αστραπιαία από το δάκτυλο και την οθόνη στο παιχνίδι. Μάλιστα, αν έχουν αγοράσει τα Samsung Galaxy Buds Live για τις ακουστικές τους ανάγκες, το “Game Mode” που παρέχεται από την εφαρμογή Galaxy Wearable θα εξασφαλίσει αμεσότητα και μηδενικές διακοπές στον ήχο που φτάνει στα αυτιά τους.

Η συνέργεια των Samsung Galaxy Buds Live με το Samsung Galaxy S20 FE δεν σταματάει εκεί, βέβαια. Με τα τρία ενσωματωμένα μικρόφωνά τους, η ποιότητα ήχου σε κλήσεις είναι απίστευτη ακόμη και σε περιβάλλοντα με θόρυβο. Αυτό συνεπάγεται, σε συνεργασία με την premium οθόνη τού Samsung Galaxy S20 FE, ασυναγώνιστη ευκολία και ποιότητα βιντεοκλήσεων τόσο σε επαγγελματικό όσο και απλό, καθημερινό επίπεδο. Για τους λάτρεις των βίντεο, τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μικρόφωνο αν το Samsung Galaxy S20 FE βρίσκεται μακριά, ώστε να καταγράφετε βίντεο με υψηλή ποιότητα ήχου δίχως να ανησυχείτε για τον θόρυβο που περιβάλλει το κινητό.

Premium σημαίνει, απίθανη εμπειρία σε κάθε τομέα

Καθώς στις εποχές που ζούμε η επένδυση σε ένα smartphone ίσως δεν είναι συχνό φαινόμενο για αρκετούς, η Samsung φρόντισε όχι απλά να προσφέρει μια ναυαρχίδα σε προσιτή τιμή, αλλά να την εξοπλίσει με τεχνολογίες και λειτουργίες που διασφαλίζουν την ποιότητα και διαρκώς υψηλή απόδοση της συσκευής.

Όλα τα παραπάνω υποστηρίζονται από μια μεγάλη μπαταρία 4.500mAh που θα κρατήσει τη συσκευή λειτουργική για μια πλήρη ημέρα, ενώ όταν έρθει η ώρα της φόρτισης, η αναμονή μέχρι το 100% δεν θα είναι μεγάλη διότι το Samsung Galaxy S20 FE είναι εξοπλισμένο με ασύρματη και ενσύρματη γρήγορη φόρτιση (ενσύρματα, έως και 25W). Κι αν ξεχάσατε να φορτίσετε τα Samsung Galaxy Buds Live προτού φύγετε από το σπίτι; Με το Wireless PowerShare, μπορείτε να εμφυσήσετε ζωή σε αυτά, φορτίζοντάς τα απλώς ακουμπώντας τα στην πλάτη του κινητού.

Διαθέσιμο με χωρητικότητα 128GB ή 256GB, υπόσχεται αρκετό χώρο για όλες σας τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα τραγούδια σας κι ό,τι ακόμη χρειάζεστε στην «ψηφιακή» σας τσέπη. Αν, δε, καταφέρετε να γεμίσετε πλήρως τον χώρο αυτό, η μνήμη είναι επεκτάσιμη μέσω καρτών microSD για να μην έχετε κανένα εμπόδιο όσον αφορά την αποθήκευση. Και επειδή εμπόδιο μπορεί να είναι και μια βροχερή μέρα, το Samsung Galaxy S20 FE διαθέτει πιστοποίηση IP68 που το καθιστά ανθεκτικό ενάντια στη σκόνη και το νερό, οπότε όχι απλά δεν κινδυνεύετε, αλλά έχετε ξεγνοιασιά.

Αυτό προσφέρει και ξεγνοιασιά για τους πιο ενεργούς χρήστες, που αθλούνται και ενδιαφέρονται τόσο για το αν μπορούν να το κάνουν παντός καιρού αλλά και για τα στοιχεία που διατηρούνται. Συνδυαστικά με το Samsung Galaxy Watch Active2, μπορείτε να έχετε πλήρη ενημέρωση για πλειάδα στατιστικών και δεδομένων από τις ασκήσεις σας με μια εύκολη ματιά μέσω της εφαρμογής Samsung Health, που συντονίζει την συλλογή δεδομένων και την επικοινωνία μεταξύ των συσκευών. Φυσικά, για να κάνει ευκολότερη τη ζωή όλων, το Samsung Health προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε πάνω από 120 προγράμματα ασκήσεων για το σπίτι, μιας και ο Covid-19 έχει περιορίσει πολύ τις μετακινήσεις πολλών. Μπορείτε είτε να παρακολουθήσετε τις ασκήσεις μέσα από το κινητό ενώ το Watch Active2 καταγράφει τα δεδομένα της άσκησης, ή ακόμη και να τις προβάλλετε σε μια από τις πρόσφατες Samsung Smart TVs για ευκολία.

Την ασφάλειά σας εγγυάται το Samsung Knox, που προσφέρει ασφάλεια της συσκευής σε πολλαπλά στρώματα και πλαισιώνεται από την τεχνολογία Secure Processor, η οποία διασφαλίζει τα δεδομένα του χρήστη ακόμη και σε περίπτωση ισχυρής ψηφιακής επίθεσης στο hardware της συσκευής.

Το Samsung Galaxy S20 FE είναι, ξεκάθαρα, μια συσκευή που θα τραβήξει τα βλέμματα τόσο των οπαδών της τεχνολογίας, όσο και των απλών χρηστών ή των φίλων της φωτογραφίας. Είναι μια συσκευή που συνδυάζει τόσα πολλά, και τόσο ποιοτικά, σε ένα λεπτεπίλεπτο σώμα και κυρίως, με μια άκρως ελκυστική τιμή δεδομένων των παροχών του.

Sponsored by Samsung

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

 

Keywords
Τυχαία Θέματα