Keysworlds: Αυθεντικα Windows 10 keys από 7.40€;

10:00 8/4/2021 - Πηγή: Insomnia

Μερικές από τις αλλαγές που έφερε στη ζωή μας ο Κορονοϊός είναι η τηλεκπαίδευση και η τηλεργασία.

Όπως φαίνεται, αυτό ήρθε για να μείνει και στη μετά - κορονοϊου εποχή, γιατί κακά τα ψέματα, υπάρχουν και θετικά πράγματα στην εξ' αποστάσεως εργασία. Οι χρόνοι μετακίνησης, η ανάγκη για εργασιακό χώρο και το κόστος διαχείρισης μειώνονται, καθιστώντας μια καλή επιλογή τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον εργοδότη.

Για να μειωθεί ακόμα περισσότερο αυτό το κόστος, η Keysworlds ξεκίνησε

εκπληκτικές προσφορές σε λογισμικό. Με εκπτώσεις σε γνήσιες άδειες για Windows 10 Pro και Microsoft Office, όλοι θα μπορούν να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα. Πάμε να δούμε τις προσφορές και μην ξεχάσεις να βάλεις τον κωδικό προσφοράς:

Το κατάστημα Keysworlds έχει κερδίσει την προτίμηση εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών παγκοσμίως λόγω των πολύ χαμηλών τιμών σε κλειδιά για λογισμικό της Microsoft (και όχι μόνο), αλλά και για την αξιοπιστία του. Στα θετικά και το ταχύτατο τμήμα εξυπηρέτησης για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε ζήτημα.

Αυτήν την περίοδο ξεκινούν οι ανοιξιάτικες προσφορές του καταστήματος και με τη χρήση του κουπονιού SKW50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% στα παρακάτω προϊόντα (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές).

• Windows 10 Professional - €7.40
• Windows 10 Home Version - €7.90
• Windows 10 Professional 32/64-Bit (2 PC) - €9.49
• Windows 10 Home - 2 PCs - €12.50
• Microsoft Office 2019 Professional Plus - €29.50
• Microsoft Office 2016 Professional Plus - €22.35
• Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus Bundle – €35.00
• Windows 10 Home + Office 2019 Pro Plus Bundle – €36.00
• Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus Bundle – €26.45
• Windows 10 Home + Office 2016 Pro Plus Bundle – €26.99

Σχετικά με το Keysworlds

Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Οι προσφορές του Keysworlds θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα έτσι αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε, μιας και ο χρόνος παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail[email protected].


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα