AMC και Sony θα προσφέρουν NFT σε όσους προαγοράσουν εισιτήρια της ταινίας Spider-Man

Οι αγοραστές θα παραλάβουν έναν κωδικό τον οποίο θα εξαργυρώσουν για να αποκτήσουν ένα από τα εκατό διαθέσιμα σχέδια

Η AMC συνεχίζει να δείχνει το ενδιαφέρον της για το blockchain και τις δυνατότητές του, δίνοντας ένα μικρό δώρο σε όσους προπαραγγείλουν εισιτήρια. Συγκεκριμένα, AMC και Sony Pictures

θα δωρίσουν 86,000 NFT σε μέλη των Stubs Premiere, A-List και Investor Connect υπηρεσιών, οι οποίοι θα προαγοράσουν ή κάνουν κράτηση εισιτηρίων για την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home. Εξαργυρώνοντας έναν κωδικό μέσω μιας ειδικής ιστοσελίδας, οι ενδιαφερόμενοι θα αποκτήσουν ένα από τα εκατό διαθέσιμα σχέδια μέσω του Wax blockchain.

Η προπαραγγελία των εισιτηρίων ξεκίνησε 29 Νοεμβρίου και πρέπει να γίνει μέσω της AMC Theaters ιστοσελίδας ή της εφαρμογής. Όσοι είναι τυχεροί, θα παραλάβουν τον κωδικό 22 Δεκεμβρίου και θα πρέπει να τον εξαργυρώσουν έως και 1η Μαρτίου 2022 για να αποκτήσουν το NFT.

Είναι κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά από την AMC, αλλά δεν προκαλεί εντυπώσεις. Πέρα από τον ενθουσιασμό της εταιρείας για κρυπτονομίσματα, ο CEO Adam Aron είπε πως κοινό και επενδυτές ζητούν την αξιοποίηση των NFT. Αυτή η κίνηση μπορεί να θεωρηθεί και πείραμα, καθώς AMC και Sony θα αποκτήσουν μια εικόνα το πόσοι θα θέλουν να αποκτήσουν ένα ψηφιακό συλλεκτικό αντικείμενο. Αναλόγως την αποδοχή και απήχηση από το κοινό, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάτι που θα γίνει δεδομένο με επερχόμενες μεγάλες πρεμιέρες ταινιών.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα