Θεσσαλονίκη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε μετά από εγχείρηση στο στομάχι-ΦΩΤΟ

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στην 14χρονη Γωγώ από την Επανομή στη Θεσσαλονίκη οι δύο συγκλονισμένοι γονείς του κοριτσιού δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το κοριτσάκι τους έφυγε τόσο άδικα από την ζωή.

Θεσσαλονίκη – Ένα λευκό φέρετρο και πίσω ο πατέρας ιερέας να ωρύεται από τον πόνο της απώλειας

Να υπενθυμίσουμε ότι η 14χρονη είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη. Ωστόσο, μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν

επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή.

Ο ιερέας πατέρας της 14χρονης καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που χειρούργησε την κόρη του σε ιδιωτική κλινική.

Θεσσαλονίκη – Κατόπιν της μήνυσης διενεργήθηκε, το πρωί της Τρίτης22/6 νεκροψία – νεκροτομή, στην οποία παραστάθηκε από πλευράς μηνυτή τεχνικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της.

Η εξόδιος ακολουθία της 14χρονης εψάλλει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

The post Θεσσαλονίκη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε μετά από εγχείρηση στο στομάχι-ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Σκηνές, 14χρονης, -ΦΩΤΟ,thessaloniki, skines, 14chronis, -foto