Θάλασσα-λάδι, ρηχά και κρυστάλλινα νερά: Η αχανής εξωτική παραλία μια ώρα μακριά από την Αθήνα-ΒΙΝΤΕΟ

Παραλία των Αλυκών: Πρόκειται για μία ευχάριστη και δροσιστική απόδραση. Η Εύβοια συνίσταται για το συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό, διότι υπάρχουν παραλίες που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

Υπάρχουν μικρές αμμουδιές, αλλά και μεγάλες. Μπορούν να προσφέρουν ησυχία, αλλά και πολυκοσμία. Μία εξαιρετική περίπτωση είναι η παραλία της Δροσιάς ή αλλιώς παραλία των Αλυκών. Μάλιστα, βρίσκεται μόλις εξήντα λεπτά μακριά από την Αθήνα.

Παραλία
των Αλυκών: Παραλία που απέχει εξήντα λεπτά από την Αθήνα

Την παραλία της Δροσιάς θα την βρεις μόλις 7 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα και θα εντυπωσιαστείς από το μήκος και τα νερά της. Είναι μια αχανής εξωτική παραλία με τιρκουάζ νερά και ανοιχτόχρωμη άμμο που θα σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι κάπου στο εξωτερικό. Το σκηνικό είναι εντυπωσιακό και το μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο και οι εικόνες από ψηλά.

Επιπλέον, μιλάμε για μια εντελώς kids friendly παραλία καθώς τα νερά είναι πολύ καθαρά και ρηχά. Έτσι τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι στην άμμο και εσείς χαλαρές βουτιές στα δροσερά νερά. Η παραλία της Δροσιάς ή των Αλυκών είναι μια οργανωμένη παραλία και γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώνει αρκετό κόσμο, Ωστόσο, είναι τόσο απλωμένη και μεγάλη παραλία ώστε μπορείς να βρεις άνετα κάπου να κάτσεις είτε στο οργανωμένο μέρος είτε σε κάποιο άλλο σημείο.

Παραλία των Αλυκών: Πώς να πας στην εξωτική παραλία

Η παραλία της Δροσιάς είναι μόλις μια ώρα μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα 70 χιλιόμετρα. Μπορείς να δεις ακριβώς πού βρίσκεται η συγκεκριμένη παραλία. Στην πραγματικότητα είναι στην ομώνυμη κωμόπολη η οποία βρίσκεται κοντά στη Χαλκίδα. Από την παραλία θα απολαύσεις μια εντυπωσιακή και χαλαρωτική θέα προς το βουνό Καντήλι ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι και το ηλιοβασίλεμα.

Το γεγονός ότι είναι κοντά στην Αθήνα θα σε γλιτώσει από χρόνο και χρήματα για καύσιμα τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φας φρέσκο ψάρι στην περιοχή. Θα μείνεις εγγυημένα ευχαριστημένος από τις τιμές και την ποιότητα που θα απολαύσεις. Για την επόμενη εκδρομή σου το σαββατοκύριακο, δες στο χάρτη πού ακριβώς βρίσκεται, ετοίμασε τα πράγματά σου και γνώρισε την εξωτική αυτή παραλία της Εύβοιας. Για να πάρεις μια γεύση του τι θα συναντήσεις, δες το βίντεο από το κανάλι Haanity του Youtube.

.

.

The post Θάλασσα-λάδι, ρηχά και κρυστάλλινα νερά: Η αχανής εξωτική παραλία μια ώρα μακριά από την Αθήνα-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα