«Παύλο μου, νικήσαμε»: Η συγκίνηση της Μάγδας Φύσσα μετά την ιστορική απόφαση δεν περιγράφεται με λόγια=ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Μάγδα Φύσσα: Η μητέρα του Παύλου Φύσσα πανηγύρισε για τη δικαίωση του γιου της. Αυτό έγινε κατά την έξοδό της από το Εφετείο.

Η ίδια ύψωσε τα χέρια της. Μάλιστα, ανέφερε παράλληλα πως ο αδικοχαμένος γιος της, τα κατάφερε.

Μάγδα Φύσσα: Αναλυτικότερα, όλα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ

Με μια έκφραση στο πρόσωπό της που δεν περιγράφεται και με τα χέρια υψωμένα στον ουρανό η κα Φύσσα φώναξε δυνατά. Η ίδια ανέφερε πως: «Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου». Στη συνέχεια υπήρξε αντίδραση έξω από το Εφετείο. Ήταν το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί

έξω από το συγκεκριμένο κτίριο. Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, στηρίζοντας τη συγκεκριμένη ενέργεια της μητέρας του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα.

Από εκεί και πέρα, η Μάγδα Φύσσα, βγήκε μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Φύσσα από την αίθουσα του Εφετείου. Αυτό έγινε λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση που περίμενε η ίδια, όσο και ο σύζυγός της για πολύ καιρό. Συγκεκριμένα, η απόφαση που ανακοινώθηκε, ανέφερε ότι αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί της είναι ένοχοι. Η έκφραση στο πρόσωπό από τη μητέρα του Παύλου, Μάγδα Φύσσα, απλά δεν περιγράφεται.

Μ. Φύσσα: Ακολουθούν φωτογραφίες από τη μητέρα του αδικοχαμένου, Παύλου ΦύσσαΑκολουθεί βίντεο από τη μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα

.

The post «Παύλο μου, νικήσαμε»: Η συγκίνηση της Μάγδας Φύσσα μετά την ιστορική απόφαση δεν περιγράφεται με λόγια=ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα