Όλη η Ελλάδα μαζί με την 24χρονη: «Θα νικήσει γιατί φανέρωσε ένα σάπιο σύστημα – Όλοι δίπλα της»

Καταιγισμός εξελίξεων μετά την καταγγελία αλλά και τη συνέντευξη που έδωσε η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη για τον ομαδικό βιασμό.

Αρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη διέταξε σήμερα ο εισαγγελέας.

Νωρίτερα, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης ο δικηγόρος της κοπέλας, αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση. Παράλληλα

αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Ζιώγας, είπε ότι από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. Η εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας παρέλαβε σήμερα, όπως είπε έγινε στις 2 Ιανουαρίου.

Ο κ.Ζιώγας είπε παράλληλα, πως τού έχουν καταγγέλλει ακόμα δύο γυναίκες, το βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.

Ένα τεράστιο «κύμα» στήριξης και συμπαράστασης προς την 24χρονη που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για την υπόθεση βιασμού της στη Θεσσαλονίκη, έχει «πλημμυρίσει» το Twitter. Οι χρήστες στρέφονται εναντίον σε όσους επιχειρούν να «ξεπλύνουν» τους βιαστές.

Υπέρμετρη στήριξη στην 24χρονη στα κοινωνικά δίκτυα

Τα social media εξακολουθούν να κρατούν «ψηλά» τα όσα συγκλονιστικά βγαίνουν στη δημοσιότητα και αφορούν στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Χιλιάδες είναι τα σχόλια χρηστών του Twitter, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό της κοπέλας που βρήκε το θάρρος και την ψυχική δύναμη να βγει μπροστά, να μιλήσει για όσα υπέστη και να «ξεσκεπάσει» κύκλωμα ανθρώπων «που εκμεταλλεύονται ευάλωτα κορίτσια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, με σκοπό τη σεξουαλική τους κακοποίηση.

Το χάσταγκ #βιασμός και το #metooGR, συνεχίζουν να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις των πιο δημοφιλών τάσεων στην πλατφόρμα, με κεντρικό σύνθημα στα περισσότερα μηνύματα το «όλοι στο πλευρό της 24χρονης».

Δείτε τα σχόλια στο Twitter

Χρειάζεται απίστευτη δύναμη, όταν έχεις απέναντί σου ένα σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα, όταν τα βάζεις με άτομα που έχουν χρήμα, επιρροή κι εξουσία, να βγαίνεις με το πρόσωπό σου και τα στοιχεία σου φάτσα φόρα. Όλοι στο πλευρό της Γεωργίας. #βιασμος #metoogr

— Christos Roukos (@christosroukos) January 18, 2022

The post Όλη η Ελλάδα μαζί με την 24χρονη: «Θα νικήσει γιατί φανέρωσε ένα σάπιο σύστημα – Όλοι δίπλα της» appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλη, Ελλάδα, 24χρονη, – Όλοι,oli, ellada, 24chroni, – oloi