Οι κυριότεροι λόγοι που οι άντρες απατούν τις γυναίκες που αγαπούν

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι περίπου το 11% των παντρεμένων γυναικών και το 25% των παντρεμένων ανδρών θα απιστήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Μάλιστα πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι δεν είναι στην πραγματικότητα μονογαμικοί.

Τούτο λεχθέντος καταλαβαίνουμε γιατί η απιστία είναι ο νούμερο ένα λόγος που τα ζευγάρια καταλήγουν στο χωρισμό. Αυτό συμβαίνει επειδή σε πολλές περιπτώσεις ο προδομένος σύντροφος δεν μπορεί να συγχωρήσει τον άπιστο. Συχνά τότε δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις αμφιβολίες, τις υποψίες, τις ανασφάλειες και την επιθυμία της εκδίκησης.

Σύμφωνα με στοιχεία

θεραπευτές, μπορούν να εντοπιστούν του πιο συνήθεις λόγοι που οδηγούν τους άντρες να απατήσουν τις γυναίκες που αγαπούν.

Γιατί οι άντρες απιστούν 

Βιώνουν μια δεύτερη κρίση εφηβείας 

Παρόλο που έχουν μεγαλώσει, ορισμένοι άντρες δεν ωριμάζουν ποτέ. Η νοοτροπία τους είναι ακόμα παιδική. Επίσης, εάν περιβάλλονται από φίλους που είναι τόσο ανώριμοι όσο οι ίδιοι, αυτό μπορεί να ενθαρρύνει την απιστία.

Είναι συνηθισμένοι στο να λένε ψέματα

Μερικοί άντρες τείνουν να απατούν επειδή από τη φύση τους είναι ικανοί στο ψέμα και τον χειρισμό. Επίσης πολλοί στη συνέχεια βρίσκουν ικανοποίηση παίζοντας με τα συναισθήματα των γυναικών για να δοκιμάσουν τα όριά τους και έτσι να ανακαλύψουν αν υπερέχουν στην τέχνη της εξαπάτησης.

Διεκδικούν την επιβεβαίωση των γυναικών 

Εκείνοι που απατούν πολλές φορές, συχνά το κάνουν συχνά από καθαρό εγωισμό, γιατί προσπαθούν να δουν εάν είναι ακόμα αρεστοί στο γυναικείο φύλο.

Δεν μπορούν τη δέσμευση

Μερικοί άντρες μπορεί να έχουν ισχυρή τάση προς την ελευθερία, η οποία παρεμβαίνει στις σχέσεις τους, ώστε να καταλήξουν να απατούν τις γυναίκες.

Ψάχνουν για έξοδο έκτακτης ανάγκης από μια σχέση

Σε ορισμένες περιπτώσεις, λίγο μετά την έναρξη μιας σχέσης, ο άντρας συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ευτυχισμένος. Έτσι, αντί να το συζητήσει με τον σύντροφό του και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, προτιμά να ακολουθήσει τη συντομότερη διαδρομή για τη διάλυση: απιστία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟι κυριότεροι λόγοι που οι άντρες απατούν τις γυναίκες που αγαπούν15 Μαΐου 202115 Μαΐου 202153Το πώς αγαπάς τον εαυτό σου είναι το πώς διδάσκεις τους άλλους να σε αγαπούν14 Μαΐου 202114 Μαΐου 202160Η ζωή μετά τον Κορονοϊό: 15 θετικά της νέας πραγματικότητας που ίσως δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ13 Μαΐου 202113 Μαΐου 2021143Δεν μπορείς να θεραπευτείς μέσα στο ίδιο περιβάλλον το οποίο σε έκανε να νοσήσεις13 Μαΐου 202113 Μαΐου 2021126

jenny.gr

The post Οι κυριότεροι λόγοι που οι άντρες απατούν τις γυναίκες που αγαπούν appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα