Μάθε ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Σεπτέμβριο!

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται ανάμεσά τους;

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Σεπτέμβριο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια

που θα ζοριστούν Σεπτέμβριο είναι τα εξής:

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από δυο χωριά…

Δεν είναι μόνο το ότι ο Άρης θα κατσικωθεί στον 4ο οίκο σου όλο τον Σεπτέμβριο, δημιουργώντας καταστάσεις απείρου κάλλους τόσο με τα άτομα της οικογένειάς σου, είτε αυτής που προέρχεσαι είτε αυτής που έχεις εσύ φτιάξει, αλλά και αρκετές ζημιές και τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, είναι και η Πανσέληνος στις 14, στους Ιχθύς, που όσο να πεις ένα μπάχαλο στη δουλειά σου θα υπάρξει. Επειδή το να γίνεις μαλλιά κουβάρια με δικούς σου ανθρώπους αλλά και συναδέλφους ή έναν ανώτερό σου στη δουλειά και να προκληθούν παρεξηγήσεις, λάθη και τσακωμοί είναι το πιο πιθανό, ό,τι καλό γίνει τον συγκεκριμένο μήνα, θα έχει μικρή επίδραση πάνω σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Reality check

Ω ναι! Η πραγματικότητα σου χτυπά την πόρτα και εσύ δεν γίνεται να σφυρίζεις αδιάφορα σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή ερωτικές ούτε να φαντάζεσαι διάφορα που δεν ισχύουν. Όσο πιο γρήγορα συμμαζέψεις το μυαλό σου, αφήσεις το ροζ συννεφάκι σου και αναγνωρίσεις ότι υπάρχουν κι άλλοι που έχουν ανάγκες, τόσο πιο σύντομα θα σταματήσουν οι προστριβές κι οι τσακωμοί με το ταίρι σου ή με τους συνεργάτες σου. Το 1+1 κάνουν 2 θα τεθεί πιο έντονα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, στις 14 κι εκεί θα αναγκαστείς να εκφράσεις απόψεις και συναισθήματα και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, όσο κι αν προσπαθήσεις να… ανακατέψεις τη σούπα και να βγεις λάδι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συμμαζέψου, μας βλέπουν…

Το τι βλέπεις και τι πραγματικά είναι στα επαγγελματικά σου μάλλον είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Κι αν με το Δία στο ζώδιό σου είσαι πιο χύμα και ασυμμάζευτος, ο Άρης στην Παρθένο θα βρει τρόπο να σε τιθασεύσει και να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, αφού αστειάκια και πασαλείμματα στη δουλειά, θα σε φέρουν ενώπιον σοβαρών προβλημάτων και διενέξεων με τους ανωτέρους σου. Οπότε, για σένα νοιάσου και… μάζεψου για να μην αρχίσουν τα γυμνάσια! Μια ανακατωσούρα, μια περίεργη κατάσταση θα προκληθεί και στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον με την Πανσέληνο στις 14 κάτι που μάλλον θα σε κάνει να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια.

ΑΠΟ www.astrology.gr

ΠΗΓΗ: Μάθε ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Σεπτέμβριο! Γράφτηκε απο το Newsitamea.

Keywords
Τυχαία Θέματα