Ήθελαν να κάνουν ένα ακόμα παιδί και κατέληξαν με 5δυμα, όλα κορίτσια – ΦΩΤΟ

5δυμα κορίτσια: Ένα ζευγάρι πήρε την μεγάλη απόφαση, καθώς δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί, να καταφύγει στην εξωσωματική, αποκτώντας μία κόρη, ωστόσο στην δεύτερη προσπάθεια για ένα ακόμα παιδί, δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα συνέβαινε.

Οι γονείς μετά την απόκτηση του πρώτου παιδιού μετά από επιτυχημένη εξωσωματική γονιμοποίηση, ήθελαν και ένα δεύτερο παιδί.

Ο γιατρός τους ενημέρωσε πως υπήρχε πιθανότητα για πολλαπλή κύηση, μόνο που η μητέρα δεν περίμενε πως θα μείνει ξανά έγκυος, κυοφορώντας 5δυμα κορίτσια.

Τα πέντε μωρά, όταν γεννήθηκαν

ζύγιζαν λιγότερο από ένα κιλό, αλλά κατάφεραν να αναπτυχθούν, να πάρουν βάρος και σύντομα να πάνε στο σπίτι τους, να γνωρίσουν τη μεγάλη τους αδερφή.

Το πρώτο καιρό, οι δύο γονείς, έτρεχαν ασταμάτητα, προκειμένου να ανταπεξέλθουν με τα πέντε μωρά τους. Χρησιμοποιούσαν 429 πάνες την εβδομάδα, και ετοίμαζαν 40 μπουκάλια γάλα την ημέρα.

«Είχαμε μόνο 45 λεπτά διάλειμμα από τη στιγμή που ταΐζαμε και αλλάζαμε τα 5 μωρά μας μέχρι να έρθει η ώρα να ξαναφάνε. Νόμιζα πως δεν θα τελειώσει ποτέ αυτός ο φαύλος κύκλος!

Ανυπομονούσα να επιστρέψω στη δουλειά για να ξεκουραστώ» λέει σήμερα γελώντας η μαμά τους.

The post Ήθελαν να κάνουν ένα ακόμα παιδί και κατέληξαν με 5δυμα, όλα κορίτσια – ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα