Η γυναίκα με τα ψηλότερα πόδια (131 εκατοστά) στην Αυστραλία περιγράφει τις δυσκολίες της-ΦΩΤΟ

Πώς μπορεί να είναι η ζωή μιας γυναίκας με τα ψηλότερα πόδια στην Αυστραλία; Από τα ρούχα μέχρι και η οδήγηση είναι μερικές από τις καθημερινές της προκλήσεις.

Η Καρολίν Άρθουρ έχει ύψος 1,86 μέτρα, αλλά τα πόδια της είναι 131,6 εκατοστά από το ισχίο μέχρι την φτέρνα, καταλαμβάνοντας το 69% του ύψους της. Και τώρα αποκαλύπτει για το πώς είναι η ζωή της με αυτό το ύψος αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της.

Μιλώντας στην Daily Mail της Αυστραλίας, το πρώην μοντέλο

μοιράζεται μερικά από τα εμπόδια που συναντά καθημερινά, όπως η οδήγηση αλλά και το ταξίδι με αεροπλάνο. «Το ταξίδι είναι μια πρόκληση. Πρέπει πάντα να κάθομαι δίπλα στην εξωτερική πλευρά καθώς δεν χωράω στις κανονικές θέσεις ενώ στην οδήγηση πρέπει πάντα να βάζω το κάθισμα όσο το δυνατόν πιο πίσω γίνεται. Άλλα πράγματα που με δυσκολεύουν καθημερινά είναι το Pilates, το οποίο λατρεύω και το κρεβάτι μου που δεν είναι αρκετά μακρύ».

Τα πόδια της Καρολίν Άρθουρ φτάνουν τα 131,6 εκατοστάΤο ψευδώνυμο που της είχαν βγάλει οι συμμαθητές της

Η Καρολίν Άρθουρ, που κατάγεται από μια μικρή πόλη στην περιοχή της Βικτόρια, λέει πως ήταν πάντα η ψηλότερη στην τάξη της. «Μεγαλώνοντας γινόμουν όλο και πιο ανασφαλής. Είχα φακίδες, μακριά, αδύνατα πόδια και ένα μικροσκοπικό κορμό και ήμουν κοκαλιάρα« λέει, προσθέτοντας: «Ήμουν η ψηλότερη στο δημοτικό. Στην τελευταία τάξη, ήμουν πιο ψηλή ακόμη και από τους δασκάλους. Και φυσικά, τα παιδιά ήταν πολύ σκληρά μαζί μου. Με αποκαλούσαν: ‘Η Καρολίν, η κολώνα ρεύματος’. Το μισούσα εκείνη την εποχή, αλλά τώρα το βρίσκω αρκετά αστείο. Όντας έφηβη, απλά θέλεις να ταιριάζεις και να είσαι ίδιος με όλους τους άλλους. Αυτό δεν συνέβη ποτέ για μένα. Αλλά ήμουν πολύ τυχερή που είχα εξαιρετικά υποστηρικτικούς γονείς. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε: ‘Να στέκεσαι πάντα καμαρωτή και να είσαι περήφανη για το ύψος σου. Δεν μπορείς να το αλλάξεις’».

Η Καρολίν Άρθουρ με την μητέρα της – Καμία σχέσηΗ αγορά ρούχων ήταν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της

Η δερματολόγος είπε πως η αγορά ρούχων στα οποία να μπορεί να μπει, ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα. Η μαμά μου πήγαινε για ψώνια για μένα και δεν κοιτούσε ποτέ πόσο φαρδιά μπορεί να ήταν, αρκεί να μου έκαναν στο ύψος. Μπορούσα πάντα να φορέσω μια ζώνη, αν ήταν φαρδιά ή να τα δώσω στην γιαγιά μου για να τα στενέψει. Είχα την τύχη να έχω μια γιαγιά που ήταν εξαιρετική μοδίστρα, επομένως έφτιαχνε πολλά από τα ρούχα μου».

Παρά το γεγονός πως δυσκολευόταν να βρει ρούχα στο μέγεθός της, η Άρθουρ λέει πως δεν έχει πλέον αυτό το πρόβλημα, καθώς υπάρχουν ιστοσελίδες με ρούχα για γυναίκες όλων των μεγεθών. «Τώρα, φυσικά, με την ευκολία των αγορών μέσω διαδικτύου, σε συνδυασμό με έναν όλο και πιο ψηλό πληθυσμό, είναι πιο εύκολο να βρει κανείς ρούχα» είπε.

Ποζάροντας δίπλα στον γιο της που πιθανότατα έχει πάρει από την ίδια

Η Καρολίν Άρθουρ άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 17 ετών για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά αρχικά δυσκολευόταν να αναλάβει κάποια θέση εξαιτίας του ύψους της. «Ένιωθα πολύ ανασφαλής για πολύ καιρό. Τότε οι γονείς μου με έστειλαν σε μια σχολή για μοντέλα και τότε άρχισα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ. Αυτό όμως ήταν δίκοπο μαχαίρι, γιατί όταν πήγαινα σε κάποιο κάστινγκ και δεν με δέχονταν, αισθανόμουν χειρότερα για τον εαυτό μου, αλλά όταν έπαιρνα τις δουλειές, πραγματικά βοηθούσε πολύ στην αυτοπεποίθησή μου. Φυσικά, δεν με δέχτηκαν σε πολλές δουλειές γιατί έλεγαν ότι ήμουν πολύ ψηλή για τα αυστραλιανά πρότυπα ομορφιάς και πως δεν χωρούσε στα περισσότερα από τα ρούχα τους. Τότε, έκλεισα ένα συμβόλαιο όπου τα πόδια μου θα εμφανίζονταν σε διαφημίσεις και έτσι συνειδητοποίησα πως υπήρχαν κι άλλες επιλογές στον χώρο του μόντελινγκ».

Η πιο κοντή στην οικογένειά της είναι η κόρη της με ύψος 1,75 μέτρα

Ο 16χρονος γιος της, Κούπερ, είναι πλέον ψηλότερος από την μητέρα του, ενώ η 18χρονη κόρη της, Ζωή είναι η πιο κοντή μέσα στην οικογένεια. «Ο γιος μου είναι 2,05 μέτρα και τα πόδια του έχουν περίπου το ίδιο μήκος με τα δικά μου. Η κόρη μου είναι η πιο κοντή με μόλις 1,75 μέτρα. Της πειράζουμε διαρκώς λέγοντάς της πως είναι μικρή. Και φυσικά οι περισσότεροι μας ρωτάνε: Πώς είναι ο καιρός εκεί πάνω;».

Η Καρολίν Άρθουρ με τον γιο της και την κόρη της, που είναι το πιο κοντό μέλος στην οικογένεια με ύψος 1,75 εκατοστά

Η Άρθουρ λέει πως αγαπά πλέον τα πόδια της και πως δεν υπάρχει κάτι που θα άλλαζε στην εικόνα της. «Νιώθω πολύ ευλογημένη που είμαι ψηλή με μακριά πόδια» λέει τονίζοντας: «Στα 42 μου νιώθω πιο όμορφη από ποτέ. Αγαπώ τα μακριά μου πόδια και το ύψος μου και δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά, καθώς με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε πάνω μας, αλλά το ύψος δεν είναι ένα από αυτά. Μάθετε να αγαπάτε το ύψος σας».

Φωτογραφίες: Instagram

Πηγή: iefimerida.gr

The post Η γυναίκα με τα ψηλότερα πόδια (131 εκατοστά) στην Αυστραλία περιγράφει τις δυσκολίες της-ΦΩΤΟ appeared first on newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα