Γνωστός μεγαλογιατρός – καρδιοχειρουργός πιάστηκε στα πράσα για "φακελάκι" – Συνελήφθη σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας

Στη σύλληψη μεγαλογιατρού που ζητούσε “φακελάκι” για να χειρουργήσει προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Στη σύλληψη γνωστού γιατρού-καρδιοχειρουργού, που εργάζεται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, προχώρησε η Αστυνομία με την κατηγορία ότι παίρνει “φακελάκι”.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός

είναι διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του εν λόγω νοσοκομείου και φέρεται να έχει πάρει το ποσό των 1.600 ευρώ με “φακελάκι” από 5 ασθενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ βρίσκεται και ένα ποσό ύψους 50.000 ευρώ, που βρέθηκε στο γραφείο του και παραμένει αδικαιολόγητο το “πόθεν έσχες” του ποσού…

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του χάρη σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα που φέρεται να έλαβε ο συγκεκριμένος γιατρός από ασθενή, από τον οποίο ζητούσε 2.000 ευρώ φακελάκι για να τον χειρουργήσει.

Πρόκειται για ασθενή 63 ετών, ο οποίος πάσχει από σοβαρή καρδιολογική πάθηση και αδυνατούσε να συγκεντρώσει τα χρήματα, κάνοντας μέχρι και “παζάρια” στον γιατρό ώστε να χειρουργηθεί.

Τελικά ο 63χρονος ασθενής απευθύνθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, τα χρήματα που δόθηκαν ήταν προσημειωμένα και ο γιατρός συνελήφθη.

.

The post Γνωστός μεγαλογιατρός – καρδιοχειρουργός πιάστηκε στα πράσα για "φακελάκι" – Συνελήφθη σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα