Γλυκά Νερά: Οι φήμες που ενόχλησαν τον 32χρονο πιλότο και η ψύχραιμη απάντηση του-ΒΙΝΤΕΟ

Αναπάντητα ερωτήματα περιπλέκουν την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, τα σενάρια αφορούν πέντε πτυχές της υπόθεσης:

Πως καμία κάμερα δεν κατέγραψε ούτε την άφιξη αλλά ούτε την αναχώρηση των δολοφόνων από το σπίτιΓιατί οι δράστες πήραν τις κάρτες μνήμης και δεν κατέστρεψαν απλώς τα καλώδιαΔεν βρέθηκαν τρίχες ή DNA των δραστών στο σπίτιΠώς κατάφερε ο 32χρονος πιλότος και ειδοποίησε την Αστυνομία ενώ ήταν δεμένοςΓιατί δεν υπάρχουν
σημάδια πάλης της νεαρής κοπέλας, που βρήκε τον τραγικό θάνατο από τους ληστές

Επίσης, πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφόρησαν όσον αφορά την κατάθεση της ψυχολόγου της 20χρονης κοπέλας, η οποία βοηθά τις Αρχές να βρουν την άκρη του νήματος.

“Έτσι γίνεται πάντα” – Τι απαντά ο 32χρονος πιλότος

Από την πλευρά του, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν εμφανίζεται ψύχραιμος, δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στα δημοσιογραφικά ευφάνταστα σενάρια- άλλωστε έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει- και έχει εμπιστοσύνη στις Αρχές, ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου.

Με δήλωσή του στο Mega και την εκπομπή “Live News”, ξεκαθαρίζει ότι η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν, όπως και ό,τι άλλο έρχεται στο φως μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας, είναι στοιχεία τα οποία ήδη έχουν εξαντληθεί σε επίπεδο έρευνας, από τους αστυνομικούς.

“Ό,τι ευρήματα ακούτε σαν “είδηση” είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω, γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι, ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να “πιαστεί” από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να “πουλάει”. Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση.”

Ο 32χρονος πιλότος, στην αποκλειστική του δήλωση στο Live News, αναφέρθηκε και σε αυτά τα ερωτήματα που τίθενται ως αναπάντητα, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε η τραγωδία στα Γλυκά Νερά.

Ισχυρίζεται ότι δεν υφίστανται, καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε ο ίδιος δώσει πλήρη και ακριβή εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα, το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου, όταν έγινε το φονικό.

“Ό,τι ερωτήσεις προκύπτουν από το “ρεπορτάζ” τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία.

Όσο αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να “ξεκλειδώνει την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς”, πρόσθεσε.

“Πηγαίναμε μαζί στην ψυχολόγο”

Σχετικά με την ψυχολόγο της συζύγου του, ο 32χρονος ανέφερε πως επισκέπτονταν μαζί με τη σύζυγό του τη συγκεκριμένη γιατρό, προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει, έτσι ώστε η νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε, μετά τη γέννηση του μωρού της. Αλλωστε είναι γνωστό ότι πολλές λεχώνες αντιμετωπίζουν συμπτώματα κατάθλιψης μετά τη γέννα.

Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Καρολάιν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας”.

The post Γλυκά Νερά: Οι φήμες που ενόχλησαν τον 32χρονο πιλότο και η ψύχραιμη απάντηση του-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα