Ελληνικά, χειροποίητα και εξατομικευμένα Αναπηρικά Αμαξίδια!

Η «OKIS Wheelchairs», είναι μια 100% ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευής hand made-custom made αναπηρικών αμαξιδίων, για ενεργούς χρήστες. Ιδρύθηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα, με έδρα το Βόλο και ήδη βρίσκεται σε θέση να κατασκευάσει, τόσο καθημερινά όσο και αθλητικά αμαξίδια, πάντα από υλικά υψηλής

ποιότητας και έχοντας λάβει όλες της απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Η εμπειρία των 20 και πλέον ετών, στην εμπορία Ορθοπεδικών ειδών, έχοντας προτεραιότητα τις αυξημένες καθημερινές ανάγκες των ενεργών χρηστών και με στόχο να κάνουν τη ζωή τους πιο ευχάριστη και λειτουργική, οδήγησε την ομάδα της Okis στην αναζήτηση για βελτιστοποίηση της κατασκευής των αμαξιδίων.

Η αναγκαιότητα χρήσης ενός «σωστού» αμαξιδίου, οδηγεί τον χρήστη στην custom made επιλογή, για την βελτιστοποίηση της κινητικότητας, την ορθή στάση του κορμού και των άκρων, την καλή διολίσθηση αλλά και την άψογη εμφάνισή του αμαξιδίου. Η εταιρεία Okis Wheelchairs, παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα υλοποίησης και των πιο υψηλών του απαιτήσεων.

Ένα «σωστό» αμαξίδιο, κατασκευάζεται και προσαρμόζεται στο χρήστη, ανάλογα με τα σωματομετρικά του δεδομένα, την αναπηρία του και τον τρόπο ζωής του. Στη διαδικασία κατασκευής ενός custom made αμαξιδίου, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ξεκινάει με τη σωστή λήψη των σωματομετρικών διαστάσεων, ακολουθεί ο σχεδιασμός του σε 3D πρόγραμμα και η παρουσίασή του στον χρήστη, με τη δυνατότητα τροποποιήσεων, σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

Στη συνέχεια, αρχίζει η διαδικασία της κατασκευής χρησιμοποιώντας σωλήνες αλουμινίου ειδικού κράματος, ιδιαίτερα ανθεκτικές και ελαφρύτερες από τα συνηθισμένα αλουμίνια, οι οποίες χρησιμοποιούνται στην αεροναυπηγική και συγκολλούνται με τη μέθοδο TIG, από πιστοποιημένους συγκολλητές. Η κατασκευή ολοκληρώνεται με τη συναρμολόγηση των ήδη επιλεγμένων εξαρτημάτων, από τον χρήστη.

Η ομάδα της Okis Wheelchairs, με επικεφαλής τον Μηχανολόγο Μηχανικό Παναγιώτη Πανούλα, απαρτίζεται από καταρτισμένο προσωπικό, που εργάζεται με ζήλο, δημιουργεί κορυφαίας ποιότητας αμαξίδια και μετράει ήδη αρκετές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με τη φράση «ἅπαξ ποιούμενον», η Okis δηλώνει πως κάθε αμαξίδιο είναι τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό, όσο και ο χρήστης του.

Email: [email protected] Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 72755

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο   www.okis.gr    Instagram okis_wheelchairs  Facebook.com okiswheelchair

The post Ελληνικά, χειροποίητα και εξατομικευμένα Αναπηρικά Αμαξίδια! appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα