Δείτε τα ζώδια που μόλις κάνουν σχέση, θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό

Άπαξ και «δέσουν τον γάιδαρό τους», βγάζουν τον αληθινό τους χαρακτήρα

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή θα σου κρύψουν πολλά. Όταν όμως κάνεις τελικά σχέση μαζί τους, θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πού… πήγες και έμπλεξες. Γιατί θα δεις ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχες γνωρίσει.

ΙΧΘΥΣ

Το ζώδιο αυτό ξέρει πάρα πολύ καλά να προσποιείται, οπότε στην αρχή θα σου δείξει ένα καλό, ήρεμο, γλυκό και ρομαντικό πρόσωπο. Ωστόσο δεν είναι έτσι… Θα κάνει τεράστια υπομονή μαζί σου. Θα αντέξει πολλά. Θα σε αφήσει ακόμα και να το βασανίσεις ή να το προσβάλλεις. Θα νομίζεις ότι έχεις εσύ

το πάνω χέρι στην σχέση, όμως όταν τελικά σε… «δέσει», θα δεις έναν εαυτό που ούτε καν φανταζόσουν ότι υπάρχει. Θα τρομοκρατηθείς ίσως με το πόσο διαφορετικό είναι το άτομο που έχεις δίπλα σου. Πρόσεχε πολύ! Γιατί το ζώδιο αυτό άλλο δείχνει, αλλά… άλλο είναι στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος στην αρχή της σχέσης θα σου δείξει το τρυφερό του πρόσωπο. Θα βγάλει τον ρομαντικό και προστατευτικό χαρακτήρα του. Θα σε περιποιείται και θα είναι μόνο αγάπες και λουλούδια. Όταν όμως το πράγμα σοβαρέψει, θα αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο και θα δεις ένα πρόσωπο που δεν αναγνωρίζεις. Θα είναι κυκλοθυμικός, ζηλιάρης, κτητικός, απαιτητικός και πολλά άλλα. Θα τα δεις όλα αυτά, όταν θα είναι πια… αργά. Το αν θα μείνεις ή θα φύγεις τελικά από την σχέση, θα είναι δική σου απόφαση.

ΖΥΓΟΣ

Άλλο ένα ζώδιο που θα κάνει τα πάντα για να μπει σε σχέση. Έτσι και σε ποθήσει και σε θελήσει, θα γίνει χαλί να τον πατήσεις. Θα λέει σε όλα «ναι» και θα σε δέχεται όπως ακριβώς είσαι. Θα κάνει υποχωρήσεις και πολλούς συμβιβασμούς. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν όμως γίνει η σχέση και σε θεωρήσει δεδομένο/η, τότε αλλάζουν όλα. Ξέχνα το υποχωρητικό άτομο που ήξερες. Θα αρχίσει να ζητά και να απαιτεί. Και φυσικά θα σου πει να αλλάξεις ό,τι δεν του άρεσε από την αρχή, αλλά δε μπήκε στον κόπο να το αναφέρει ποτέ. Τώρα θα επιμείνει για «να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει αστείρευτη υπομονή. Στην αρχή δεν θα μιλά. Ουσιαστικά θα κάνει τον… χαζό και ότι δεν είδε, δεν άκουσε και δεν κατάλαβε. Μην ξεγελιέσαι. Όλα τα βλέπει, όλα τα καταγράφει και δεν τα ξεχνάει. Πίστεψέ μας, ξέρει ακριβώς τι θα κάνεις, πριν καν εσύ το… σκεφτείς. Μόλις λοιπόν προχωρήσεις σε σχέση με έναν/μια Σκορπιό, τότε θα δεις τι σημαίνει πραγματικός ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρόσεχε καλά πώς θα φερθείς από την πρώτη στιγμή, γιατί το αίμα του πίσω θα το πάρει αργά ή γρήγορα και δεν θέλεις σίγουρα να είσαι ο στόχος εκδίκησης αυτού του ζωδίου. Μπορεί στην αρχή να μην έχει το πάνω χέρι στο όλο φλερτ, όμως αν γίνει σχέση, δεν έχεις καμία πιθανότητα ελέγχου.

astrology.gr

The post Δείτε τα ζώδια που μόλις κάνουν σχέση, θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό appeared first on newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα