“Αγορογονείς ξυπνήστε. Σταματήστε να μεγαλώνετε μελλοντικούς δολοφόνους ψυχικά και σωματικά για τις κόρες μας”

Με αφορμή την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής δασκάλας, της 32χρονης Δώρας που βρήκε τραγικό θάνατο από τις σφαίρες του πρώην συντρόφου της που της έστησε καρτέρι και τη σκότωσε εν ψυχρώ, επειδή  του ζήτησε μία μέρα πριν να λήξουν την σύντομη σχέση που είχαν.

Μια άρνηση η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τον δράστη, όπως έχει γίνει σε άλλες… 11 περιπτώσεις, το 2021, που άνδρες δεν ήξεραν τη σημασία του ΟΧΙ, αλλά προτίμησαν να πάρουν ζωές και ποτέ ένα ΝΑΙ.

Στη σκια της δολοφονίας της Δώρας, έρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα της ανατροφής των αγοριών και για την συμεπριφορά τους προς τα

κορίτσια. Για ακόμη μια φορά η ελληνική κοινωνία συζητάει για το πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε στα αγόρια να σέβονται τα κορίτσια και να μην σηκώνουν χέρια εναντίον τους.

Μοιραζόμαστε μαζί σας τις σκέψεις της μαμάς Μαρίας Τούβα που έχει ένα γιο και μια κόρη και με τα λόγια της εξηγεί γιατί πρέπει να αλλάξει άρδην ο τρόπος διαπαιδαγώγησης των σημερινών αγοριών. Δυστυχώς,  έχουμε φτιάξει μια κοινωνία που πίσω από τη βιτρίνα της «ελληνικής οικογένειας» έχει κρύψει καθημερινά εγκλήματα της ψυχής και δυστυχώς και της ζωής.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΑΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ

Αγορογονείς ξυπνήστε…

Αρχίστε επιτέλους να μεγαλώνετε ένα υγιέστερο αρσενικό μοντέλο!

Να μάθετε στους γιους σας πως γεννήθηκαν από μια γυναίκα.

Ανατράφηκαν από μια γυναίκα. Πήραν ζωή από μια γυναίκα.

Μάνα επιτέλους σταμάτα να μεγαλώνεις έναν μαμάκια που δεν μπορεί να απογαλακτιστεί.

Δεν θα μάθει έτσι ποτέ να σέβεται τη γυναίκα.

Του κάνεις κακό για τη ζωή που δεν θα μπορέσει να πάρει ποτέ στα χέρια του, θα του φταίει η κάθε του σχέση και τελικά θα «πιάνει στα χέρια του» τις γυναίκεςπου θα βρίσκονται στο δρόμο του.

Πατέρα εσύ επιτέλους σταμάτα να μιλάς στον μικρό γιο σου για μπάλα, βυζιά και κώλους αστειευόμενος και κάνε μαζί του μια αντρίκια κουβέντα για το πως να συμπεριφέρεται στις γυναίκες.

Σταματήστε να μεγαλώνετε μελλοντικούς δολοφόνους ψυχικά και σωματικά για τις κόρες μας.

infokids.gr

The post “Αγορογονείς ξυπνήστε. Σταματήστε να μεγαλώνετε μελλοντικούς δολοφόνους ψυχικά και σωματικά για τις κόρες μας” appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Αγορογονείς, Σταματήστε,“agorogoneis, stamatiste