Αυτοκτονία στον Άγιο Στέφανο: Σοκάρει το σημείωμα του ιδιοκτήτη του γηροκομείου -Είμαι ένας αποτυχημένος, με νίκησε ο κορονοϊός-ΒΙΝΤΕΟ

Σπαρακτικό το σημείωμα του 41χρονου ιδιοκτήτη που έβαλε τέλος στη ζωή του – Πώς συνδέεται ο κορονοϊός με την αυτοκτονία.

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του ιδιοκτήτη του γηροκομείου “Νέα Θάλπη” στον Άγιο Στέφανο, στο οποίο είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό δύο εργαζόμενοι και μία τρόφιμος.

Ο ιδιοκτήτης, που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, είχε διαγνωστεί και αυτός

θετικός στον κορονοϊό έπειτα από rapid test που έκανε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί η ψυχολογική κατάστασή του με τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας.

Ο 41χρονος αυτόχειρας στο σημείωμα που άφησε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. “Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμισα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ κανείς, με νίκησε ο κορονοϊός” φέρεται να έγραφε στο γράμμα ο Δημήτρης Καμπανάρος, όπως μετέδωσε το Mega, σύμφωνα με το οποίο ο ιδιοκτήτης είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, πολύ ευαίσθητο και σπουδαίο επιστήμονα, που αγαπούσε ιδιαιτέρως τους ηλικιωμένους και είχε κάνει πολλές προσπάθειες να αντιμετωπίσει τα κρούσματα στο γηροκομείο του -είχε μάλιστα δημιουργήσει και ειδικούς χώρους ώστε να μπορούν οι τρόφιμοι να έρχονται σε επαφή με τους συγγενείς τους- και η είδηση του τραγικού θανάτου του έχει προκαλέσει πραγματικό σοκ στην κοινωνία του Αγίου Στεφάνου αλλά και μεταξύ των συναδέλφων του.

Τι είχε συμβεί στο Γηροκομείο

Σημειώνεται ότι συναγερμός είχε σημάνει στον ΕΟΔΥ στις 19 Οκτωβρίου, μετά από εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού στο γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, θετικές βρέθηκαν δύο εργαζόμενες και μια γυναίκα που διαμένει στον οίκο ευγηρίας. Οι εργαζόμενες είναι 33 και 47 ετών, ενώ η τρόφιμος του γηροκομείου είναι 87 ετών.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, έγιναν τεστ κορονοϊού ιό δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα.

Τις επόμενες ημέρες όμως, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου προχώρησε με δική του πρωτοβουλία σε διενέργεια rapid tests, από τα οποία προέκυψαν τα τρία θετικά κρούσματα.

Η δήλωση του Δημάρχου Διονύσου

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: “Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δ.Κ., ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων “Νέα Θάλπη”. Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία. Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση. Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν. Καλό Παράδεισο να έχει…”

thetoc.gr

The post Αυτοκτονία στον Άγιο Στέφανο: Σοκάρει το σημείωμα του ιδιοκτήτη του γηροκομείου -Είμαι ένας αποτυχημένος, με νίκησε ο κορονοϊός-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοκτονία, Άγιο Στέφανο, Σοκάρει, -Είμαι, -ΒΙΝΤΕΟ,aftoktonia, agio stefano, sokarei, -eimai, -vinteo