6 πράγματα που οι άντρες δεν λένε ποτέ στις γυναίκες

Οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες μπορεί πολλές φορές να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν στην απόκρυψη κάποιων σκέψεων, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ρήξη. 

Έτσι λοιπόν μεταξύ αυτών που δεν λέγονται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, υπάρχουν πράγματα που οι άντρες δεν εκφράζουν στις γυναίκες και τα κρατάνε μυστικά. Αυτό γίνεται συνήθως για πρακτικούς λόγους, γιατί έτσι υπάρχει ηρεμία και γαλήνη στο ζευγάρι.

Ας δούμε όλα όσα οι άντρες δεν λένε ποτέ στις γυναίκες 

Δεν θέλουν τις γυναίκες να είναι υπερβολικά διαθέσιμες, αλλά δεν

θα τους το πουν ποτέ. Μπροστά σε μια γυναίκα που αποδεικνύεται ότι είναι πολύ διαθέσιμη, ο άντρας συνήθως αισθάνεται άβολα, αντίθετα προτιμά έναν ανεξάρτητο σύντροφο από όλες τις απόψεις.

Δεν μιλάνε για τις ανησυχίες τους. Μεταξύ των πραγμάτων που οι άντρες δεν λένε ποτέ στις γυναίκες είναι οι προσωπικοί τους φόβοι και οι επαγγελματικές τους ανησυχίες.

Σε αντίθεση με τις γυναίκες που εμπιστεύονται η μια την άλλη, οι άντρες τείνουν να κλείνονται στον εαυτό τους όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή αισθάνονται ότι δεν μπορούν να εκφράσουν καλά τα συναισθήματά τους.

Δεν παραδέχονται ότι τους αρέσει να φροντίζουν τον σύντροφό τους. Μπορεί να μην το παραδέχονται αλλά όταν ένας άντρες φροντίζει τη σύντροφό του νιώθει πιο ισχυρός και προστατευτικός, ακόμα και εάν εκείνη δεν χρειάζεται τη βοήθεια του.

Δεν αποκαλύπτουν την ανάγκη τους για αγάπη. Η νοοτροπία έχει επιβάλει ο άντρας να είναι σκληρός και να μην δείχνει τόσο εύκολα ότι είναι τρυφερός, γλυκός και ρομαντικός.

Δεν συζητάνε εάν έχουν κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα.  Μεταξύ των πραγμάτων που οι άντρες δεν λένε ποτέ στις γυναίκες είναι η πτώση της λίμπιντο, η οποία τους οδηγεί στο να μη νιώθουν άνετα κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Ακόμα κι αν δεν το λένε, τους αρέσουν οι σοβαρές συζητήσεις γύρω από τις σχέσεις. Συχνά μπορεί να φαίνονται απόντες και να μην ενδιαφέρονται όταν αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα σχετικά με το μέλλον της σχέσης, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Είναι πραγματικά χαρούμενοι όταν συζητάνε σοβαρά πράγματα για τη ζωή και τα θεωρούν πολύ καθησυχαστικά, αλλά αυτά είναι πράγματα που οι άντρες δεν λένε ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλένη Γιαμαρέλλου: Είναι λογικό να ξεχάσουμε το Πάσχα στο χωριό – 2 εκατ. Αθηναίοι θα πάνε να διασπείρουν τον ιό στην επαρχία – ΒΙΝΤΕΟ21 Απριλίου 202121 Απριλίου 202119Δώρο Πάσχα 2021: Πότε πληρώνεται, πώς να το υπολογίσετε21 Απριλίου 202121 Απριλίου 202118Νικόλαος Θωμαΐδης: Τα κορονοπάρτι εκτόξευσαν το ιό – Πιθανή έκρηξη ιικού φορτίου και κρουσμάτων την άλλη εβδομάδα20 Απριλίου 202120 Απριλίου 2021446 πράγματα που οι άντρες δεν λένε ποτέ στις γυναίκες20 Απριλίου 202120 Απριλίου 202124

jenny.gr

The post 6 πράγματα που οι άντρες δεν λένε ποτέ στις γυναίκες appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα