5 γονείς μοιράζονται τις πιο τρομακτικές στιγμές που έζησαν με τα παιδιά τους

Όλοι οι γονείς έχουμε να διηγηθούμε μια στιγμή που μας έκανε να παραλύσουμε από φόβο: μπορεί το παιδί μας να πέρασε μόνο του τον δρόμο ξυστά από κινούμενα αμάξια, να κινδύνευσε να πνιγεί επειδή κατάπιε ένα νόμισμα ή ακόμα κάτι πολύ χειρότερο.

Εκείνες οι στιγμές μένουν ανεξίτηλες στην μνήμη μας, γιατί νομίζουμε ότι το αγγελούδι μας θα πάθει κάτι και εμείς δεν μπορούμε να το προστατεύσουμε. Οι παρακάτω γονείς μοιράζονται τις πιο τρομακτικές στιγμές που έζησαν με τα παιδιά τους. Εσείς ποια στιγμή δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

«Όταν

η κόρη μου ήταν 15 μηνών είχαμε επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο για να κάνουμε κάποια ψώνια. Την κρατούσα από το χέρι και χαζεύαμε τις βιτρίνες, όταν είδαμε ότι υπήρχε μια εκδήλωση για μικρά παιδιά. Ακολουθήσαμε το πλήθος και αρχίσαμε να παρακολουθούμε την αυτοσχέδια παράσταση. Μου είχε φανεί πολύ καλοστημένη και πραγματικά δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τους ηθοποιούς. Ευτυχώς που το έκανα όμως. Γιατί όταν γύρισα να κοιτάξω την κόρη μου, εκείνη είχε εξαφανιστεί από δίπλα μου. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ένιωσα. Αισθάνθηκα ότι άνοιξε η γη και ετοιμαζόταν να με καταπιεί. Τα πάντα μαύρισαν γύρω μου και καθώς την έψαχνα, νόμιζα ότι η καρδιά μου θα σταματήσει. Για καλή μας τύχη, η μικρή δεν είχε απομακρυνθεί πολύ. Όταν την βρήκα, την κράτησα στην αγκαλιά μου κλαίγοντας. Εύχομαι να μην το ζήσει ποτέ κανείς γονιός αυτό!» Λία 35 ετών.

«Το περιστατικό που θα σας αφηγηθώ είναι πρόσφατο και πιστεύω ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Η γυναίκα μου δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και γυρνάει πιο αργά από εμένα στο σπίτι. Εγώ από την άλλη έχω πιο ευέλικτο ωράριο και έτσι αναλαμβάνω τα παιδιά από το μεσημέρι. Ο γιος μου είναι 5 ενώ η κόρη 2 ετών. Ένα απόγευμα, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω ένα γρήγορο ντους. Άφησα την πόρτα του μπάνιου μισάνοιχτη για να έχω τον νου μου και αφού έφτιαξα μια γωνία με παιχνίδια, ακριβώς απέναντι από το μπάνιο, μπήκα στη ντουζιέρα. Πραγματικά, δεν πέρασαν ούτε 5 λεπτά όταν ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει. Επικρατούσε απόλυτη ησυχία και τα δικά μου παιδιά ΔΕΝ κάνουν ποτέ ησυχία. Βγήκα αμέσως και είδα τον γιο μου να έχει ξετρυπώσει ένα ψαλίδι και να κουρεύει γουλί την αδερφή του. Άσπρισα από τον τρόμο. Όχι τόσο για το κούρεμα νεοσύλλεκτου που είχε η Κάτια, αλλά για το γεγονός ότι ο γιος μου είχε βρει ψαλίδι. Περιττό να σας πω τι άκουσα από την γυναίκα μου. Ηθικό δίδαγμα; Πριν απομακρυνθείτε από τα παιδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα επικίνδυνο στον χώρο. Ψάξτε ξανά και ξανά. Όλο και κάτι θα βρείτε.» Δημήτρης, 40 ετών.


«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που η 3χρονη κόρη μου πνίγηκε με τη ρόδα από το αυτοκινητάκι του αδερφού της. Πνιγόταν και δεν μπορούσε να αναπνεύσει και είχε πανικοβληθεί. Κουνούσε το κεφαλάκι της με μανία και το πρόσωπό της άλλαζε χρώμα. Ευτυχώς ήμουν δίπλα της από την στιγμή που συνέβη το περιστατικό. Την γύρισα ανάποδα και την χτύπησα στην πλάτη. Εννοείται ότι μετά πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει χειρότερο, από το να βλέπεις το παιδί σου να μην μπορεί να αναπνεύσει.» Νατάσα, 33 ετών.

«Κοιμόμουν με την 13 μηνών κόρη μου, όταν ένα βράδυ ξύπνησα ανήσυχη. Κάτι πήγαινε λάθος. Η μικρή μου δεν ανέπνεε. Έβαλα το χέρι μου στην πλάτη της και άρχισα να την τρίβω μαλακά και στη συνέχεια πιο δυνατά. Κάποια στιγμή πήρε μια βαθιά ανάσα. Δεν ξέρω τι είχε συμβεί, ούτε ο παιδίατρος μπορούσε να το εξηγήσει. Ένα ήταν το σίγουρο: δεν ξανακοιμήθηκα από τότε.» Κατερίνα, 28 ετών.

mama365.gr

ΠΗΓΗ: 5 γονείς μοιράζονται τις πιο τρομακτικές στιγμές που έζησαν με τα παιδιά τους Γράφτηκε απο το Newsitamea.

Keywords
Τυχαία Θέματα