34χρονη έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις χλωρίνης και καθαριστικών ενώ καθάριζε το μπάνιο του σπιτιού της

Νεκρή από χλωρίνη: Πρόκειται για μία τραγωδία, κατά την οποία μία γυναίκα τριάντα τεσσάρων ετών, πέθανε από τις αναθυμιάσεις μέσα στο μπάνιο της. Η Celia Seymoyr έτριψε το πάτωμα από το μπάνιο, με χλωρίνη, χωρίς να λάβει κάποιο προστατευτικό μέτρο.

Λίγο αργότερα, η γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έπειτα, από τέσσερις ημέρες νοσηλείας πέθανε. Οι έρευνες των Αρχών θα ερευνήσουν το αν είχε βάλει και άλλα καθαριστικά στον κουβά εκτός από την χλωρίνη και η χημική αντίδραση προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα.

Νεκρή από χλωρίνη: Η έκκληση της μητέρας της

Καταρρακωμένη

η μητέρα της, Julie Felon, δήλωσε μερικές ημέρες αργότερα, ότι η πυροσβεστική που επίσης βρέθηκε στον χώρο επιβεβαίωσε ότι η 34χρονη είχε αναμείξει 2 καθαριστικά στον κουβά. Συγκεκριμένα, χλωρίνη και ένα καθαριστικό τουαλέτας. Καλεί, λοιπόν, όλους να μην κάνουν ανάλογο λάθος. Δηλαδή, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τον καθαρισμό με τόσο ισχυρά προϊόντα.

Νεκρή από χλωρίνη: Τι να προσέχετε όταν καθαρίζετε με χλωρίνη

Τους τελευταίους μήνες η χρήση της χλωρίνης έχει αυξηθεί σημαντικά σε κάθε νοικοκυριό. Γι’αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Οι ειδικοί προειδοποιούν, ότι δεν πρέπει ποτέ να αναμειγνύουμε την χλωρίνη με άλλα καθαριστικά, καθώς μπορεί να προκύψουν χημικές αντιδράσεις που οδηγούν στην έκλυση αερίων χλωρίου και υδροχλωρικού οξέως, οι οποίες μπορεί είναι επικίνδυνες για τον οργανισμό.

Η χλωρίνη δεν πρέπει να συνδυάζεται ούτε με ξύδι! Η χλωρίνη χρησιμοποιείται αδιάλυτη μόνο στη λεκάνη της τουαλέτας και στους νεροχύτες -για τις υπόλοιπες επιφάνειες του σπιτιού πρέπει να διαλύεται σε νερό.

Είναι σημαντικό να φοράμε ειδικά γάντια, ενώ καλό είναι να φοράμε και μάσκα όταν τη χρησιμοποιούμε ευρέως. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καθαριστικό είναι σημαντικό να διαβάζετε τις οδηγίες στη συσκευασία!

enimerotiko.gr

The post 34χρονη έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις χλωρίνης και καθαριστικών ενώ καθάριζε το μπάνιο του σπιτιού της appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
34χρονη,34chroni